Mladý muž každé narodeniny navštevuje hrob bývalej priateľky. MÁ NA TO ALE DOBRÝ DÔVOD

20-ročná Arely Dayana, zomrela v roku 2020 a odvtedy, mladý muž, jej bývalý priateľ nepremeškal ani jedno ich výročie, či jej narodeniny. Podľa matky mladej ženy, chlapec sedí pri jej hrobe a rozpráva o svojom živote a o všetkom, čo ho postretlo.

Je veľa ľudí, ktorí bez ohľadu na to, koľko času ubehne alebo koľko situácií sa udeje, nikdy nezabudnú na svoju prvú lásku. Tak to bolo aj v tomto príbehu.

Mladý muž, nikdy nezabudol na svoju veľkú lásku. Naše prvé romantické vzťahy vždy prinesú spomienky, ktoré ostanú vryté v našich srdciach, či už v dobrom alebo zlom.

Milostný príbeh, Mexičana a dievčaťa menom Arely Dayana, ktorý sa skončil tragickým a nešťastným osudom, je jedným takýmto smutným príbehom.

Podľa informácií El Comercio mala mladá žena 20 rokov a bola vo vzťahu so svojím priateľom, keď v roku 2020 zomrela. Napriek tomu na ňu mladý muž nikdy nezabudol a navždy zostala v jeho srdci ako „láska jeho života.“Mladý muž, sedí pri hrobe svojej priateľky

Dokázalo to video, ktoré na svoj TikTok nahrala matka dievčaťa, ktoré zobrazuje mladého muža sediaceho pred hrobom svojej bývalej priateľky.

Žena vysvetlila, že chlapec naďalej navštevuje jej hrob, aj keď sa už posunul vo svojom živote ďalej. V skutočnosti nikdy nevynechal žiadne z jej narodenín a navštívil cintorín v deň, keď by mala 21 a potom 22 rokov.

Arelyina matka vo svojom príspevku vyjadrila svoju vďačnosť za oddanosť priateľa svojej zosnulej dcéry. „Priateľ mojej dcéry mi ukazuje, že láska žije aj po smrti,“ napísala k videu.

V skutočnosti žena povedala, že vždy, keď jej bývalý priateľ sedí pri jej hrobe, vždy jej porozpráva o všetkom, čo počas dňa zažil a o udalostiach v jeho živote.

Video sa rýchlo stalo virálnym a mnohých ľudí dojal príbeh lásky medzi Arely a jej bývalým priateľom. Jej matka medzitým poďakovala svojim sledovateľom za podporu, pretože od odchodu jej dcéry bolo pre ňu ťažké pokračovať v každodennom živote.

Zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladý muž každé narodeniny navštevuje hrob bývalej priateľky. MÁ NA TO ALE DOBRÝ DÔVOD”