Prečo sa aj tie najsilnejšie ženy často cítia rozbitými vo svojom vnútri? Tu je odpoveď

ONA-silná a vášnivá žena,ktorá nepodlieha negativite. Prechádza životom a prekonáva akékoľvek prekážky. Nešťastné lásky, neúspešné vzťahy, sklamania, chyby…

Napriek všetkému na jej tvári žiari úsmev, akoby nemala žiadne starosti.

ONA- žena, ktorá zdvihne vaše sebavedomie jediným svojím úsmevom. Dievča, ktoré rozjasní váš deň, ktoré má neobmedzené množstvo lásky ku všetkému živému. Žena, ktorá nesie na svojich pleciach všetku ťarchu sveta, ale vyzerá tak, akoby nemala žiadne obavy.

Ľudia na ňu pozerajú a myslia si,že má všetko.Vie o čom je život.

Veď nakoniec je tak silná a úspešná!
Nemajú ani potuchy,že je to jej vedomá fasáda, ktorú vytvorila sama. Áno, vytvára dojem ženy s neoblomným jadrom, ktorej more je hlboké, ale to je iba časť, ktorú vám umožní vidieť.

Zdá sa, že ju nič nezlomí,no nik nevie čo prežíva vo svojom vnútri. A nikto by nevydržal tú bolesť,ktorú v sebe nosí. Počas dňa ju vidia, aká je elegantná a usmievavá, keď má silu predstierať. No nik nevie ako vypadá a cíti sa v noci, keď si po náročnom dni ľahne do postele a oddá sa nepokojným snom. Pretože nikdy neukáže aká je zraniteľná.Vždy bude tu,aby vás rozveselila,keď ste smmutní. No akonáhle dostane neodolateľnú túžbu plakať,len prehltne slzy a čaká na úplnú samotu, než dá voľný priebeh svojmu utrpeniu.

Keď sa životné bremeno stane neznesiteľným a ona je na pokraji kolapsu, sama rieši svoje problémy. Radšj trpí v tichosti -pretože sa bojí ukázať svoju slabosť, pred krutým, zradným svetom.

Má príliš veľké obavy pred inými ukázať svoju bezbrannú dušu. Ľudia o nej hovoria,že je pekná a veselá dievčina.V olajú ju jasný lúč slnka, víťazka všetkých ťažkostí, ktorú môžete vždy požiadať o dobré rady.

Koniec koncov, vždy vie čo má robiť. Očakáva sa od nej, že vždy bude všetko perfektné. Veď nič na svete ju nemôže zlomiť.
Poslušne prikývne a dá utešenie trpiacim, rieši ich veľké problémy ,aj keď vo sovojom vnútri jej duša zavýja ako vlk:pretože nik nemá ani potuchy, aké sú jej skutočné problémy! Trpezlivo načúva. Je chápajúca a snaží sa byť dobrou priateľkou.

Keď sa vráti domov,všetky jej pochybnosti,strach a vnútorní démoni sú odhodlaní ju trápiť.

Aj keď uprednostňuje samotu, nenávidí tie melancholické nočné hodiny, pretože ju stále o tomto čase napádajú.
Hoci jej žiarivé brnenie sa zdá byť nezraniteľným,škodlivé emócie ju lámu a ničia. Pochybnosti podkopávajú jej sebavedomie, obavy zabíjajú posledné nádeje na šťastie a démoni jej vnucujú pocit zbytočnosti, nepotrebnosti, bezcennosti.
No ona nechápe, že je naozaj silná.Tak silná. A čertovsky odvážna!

Hoci je to pre ňu ťažké,každý deň sa posúva vpred. Nehľadiac na smútok. Nehľadiac na bolesť vsrdci.
V konečnom dôsledku, stále nájde spôsob,ako ráno vstať, pozbierať posledný kúsok nádeje a napriek roztrpčeniu sa usmiať.
Je silná,pretože dokázala znášať krutosti tohto sveta a postaviť sa na vlastné nohy. A to chce pozoruhodnú odvahu
Poznáte takéto ženy?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo sa aj tie najsilnejšie ženy často cítia rozbitými vo svojom vnútri? Tu je odpoveď”