back to top
streda, 24 apríla, 2024

Rodičia zachytili POSLEDNÉ momenty NARODENÝCH dvojčiat. Vedeli, že to bude ich posledná spomienka na ne

Lyndsay a Matthew Brentlingerovci boli šťastím bez seba, keď sa dozvedeli, že sa stanú rodičmi. Neskôr, keď im lekári povedali, že čakajú dvojičky, ich radosť sa zdvojnásobila a už sa nevedeli dočkať dňa, kedy budú držať svoje uzlíky radosti v náručí.

No photo description available.                                                             facebook

Žiaľ, ultrazvuk ukázal, že jedno z bábätiek malo srdcovú abnormalitu a bola vysoká pravdepodobnosť, že to neprežije. Obaja z toho boli zdrvení, no vedeli, že musia byť silní aspoň pre to druhé dieťatko.  

Báli sa aj o neho, no lekári ich ubezpečovali, že sa vyvíja úplne normálne.

Choré dieťatko bol chlapec a zdravé bolo dievča. Lyndsay a Matthew si uvedomovali realitu, no aj tak sa každý jeden deň modlili, aby to chlapček prežil.

Keď prišiel čas na pôrod, Lindsay bola urýchlene prevezená do nemocnice. O chvíľu neskôr porodila Williama a Reagana.

Bol to zázrak, že sa William narodil. Vyzeral byť zdravý, no realita bola iná. Prognóza lekárov bola taká, že bude žiť maximálne niekoľko týždňov, hoci môže zomrieť už v priebehu niekoľkých dní alebo dokonca hodín.

Jeho rodičia mali to šťastie, že sa dostal na svet, aby ho mohli aspoň vziať do náručia. Chceli si užiť každú sekundu strávenú s ním.

Rodičia prišli s nápadom zorganizovať fotenie, aby mali na Williama vzácne spomienky. Ich kamarátka Mandy Edwardsová zavolala kamarátke, fotografke, ktorá zrušila celý svoj projekt, aby nafotila roztomilé fotky dvojičiek.

May be an image of text that says "ਅੇ"facebook

Bábätká vyzerali ako malí anjelici. Kým Reagana spala počas fotenia, William bol hore a neprestal hýbať svojimi drobnými očkami.

Na konci tohto vzácneho zážitku všetci plakali, pretože si boli vedomí, že to môže byť posledná vec, ktorú pre Williama urobili.

No photo description available.facebook

Dvojčatá vyzerali v náručí svojich rodičov šťastne a dokonca spolu strávili prvé a bohužiaľ aj posledné Vianoce. Len tri dni po sviatkoch William zomrel.

Čo sa týka ich dcérky, vždy bude mať fotky, ktoré jej budú pripomínať jej brata-dvojča, a vždy bude mať niekoho, kto na ňu dohliadne z neba.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights