Žena dostala od susedov šokujúci list. Z jeho obsahu budete prekvapení.

Nedávno došlo vo varšavskej štvrti Wilanów k netypickej situácii.

Jedna zo susediek obdržala list, ktorého obsah vás prekvapí. Máte sa obávať, že ak na balkón vyvesíte prádlo, stretnete sa s pohoršením od ostatných susedov? Ako sa ukázalo, je to možné.

Susedia bývajú rôzni, nie so všetkými sa dá spolunažívať v pokoji.

Občas nás aj najmenšia chyba môže výjsť draho. Obyvateľka jednej bytovky vyvesila na balkóne oprané prádlo.

Rýchlo sa presvedčila o tom, že nejde o vec, ktorú by chceli jej spoluobyvatelia vidieť.  Dostala list, v ktorom stálo, že pohoršuje susedov. Povievajúce podprsenky a nohavičky môžu vraj prehnane podnecovať predstavivosť najmä mladých mužov.

„Haló suseda,  mohla by si v budúcnosti prestať vešať na balkóne svoje spodné prádlo?! Toto je kresťanský blok a náš syn by mal vyrastať bez takýchto pokušení!” znelo v liste, ktorý dostala.

Žena sa rozhodla tento list zverejniť na sociálnych sieťach. Nevedela, čo si má o tom myslieť, zdalo sa jej to absurdné.

„A čím sa bude vyhrážať dotyčný susedke, že pôjde na faru a vezme vidli na smilnicu? Pripravuje sa na tradičné vyháňanie diabla?” stojí v komentári, ktorý reaguje na list.

„[…] Nemožno dovoliť aby niekto vnucoval inému svoj vlastný svetonázor a nezákonne ho používal na dosahovanie vlastných cieľov a odôvodňoval to tým, že je to v mene dobra väčšiny” píše iný.

 

A čo si o tom myslíte vy? Ako by ste zareagovali?

Zdroj: webniusy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena dostala od susedov šokujúci list. Z jeho obsahu budete prekvapení.”