sobota, 27 júla, 2024

22 rád, ktoré zvýšia vaše šance na dvojičky!

Pre tých, ktorí chcú dvojičky!

Snívate o deťoch a chceli by ste hneď dve? Tak potom ste prišli na správnu adresu – dnes vám povieme, čo robiť preto, aby ste zvýšili svoje šance na dvojičky!

Ako píše The Filipino Network, je niekoľko spôsobov ako otehotnieť s dvojičkami: prirodzená metóda, špeciálne sexuálne polohy, doplnky stravy a lekárske zákroky.

Stopercentnú záruku nedostanete, ale za vyskúšanie nič nedáte!

Prirodzené metódy.

Healthwise, Inc. / Lifter

Ak sa chcete vyhnúť lekárom, tu sú prirodzené metódy na počatie dvojčiat:

1. Mliečne výrobky.

Podľa výsledkov jednej štúdie, pravidelná konzumácia mliečnych výrobkov podporuje mnohoplodnosť. Doktor Gary Steinman, jeden z autorov tejto štúdie, hovorí, že mliečne výrobky zvyšujú pravdepodobnosť počatia dvojčiat až 5-krát. Vedci predpokladajú, že tajomstvo spočíva v rastových hormónoch, ktoré sa nachádzajú v mlieku.

2. Divoký jam.

Konzumáciou tejto zeleniny sa stimulujú ženské vaječníky, čo vo výsledku spôsobuje tvorbu viacerých vajíčok a tým pádom sa zvyšujú šance na počatie dvojičiek. Medzi ďalšie stimulujúce potraviny patria: tofu, sója, izoflavóny, celozrnná pšenica a ostatné celozrnné výrobky.

3. Prestaňte brať antikoncepciu.

The Filipino Network

Antikoncepčné tabletky nielen že zabraňujú počatiu, ale aj znižujú vaše šance na dvojičky. Keď ich prestanete užívať, organizmus sa vráti do prirodzeného rytmu, čo vedie k zvýšenej produkcii hormónov. Po vysadení tabliet sa vaše šance na dvojičky výrazne zvýšia.

4. Tehotenstvo počas dojčenia.

Ak otehotniete v čase kojenia, šanca, že budete mať dvojičky, je extrémne vysoká, pretože v čase laktácie telo produkuje viac prolaktínu.

5. Viac zinku v strave vášho partnera.

The Filipino Network

Zelená listová zelenina, ustrice, chlieb a semienka všetky obsahujú mnoho zinku, ktorý stimuluje tvorbu spermií. To zvyšuje šance na oplodnenie viacerých vajíčok.

6. Pauzy medzi tehotenstvami.

Časté tehotenstvo môže vaše šance na počatie dvojčiat znížiť, preto je lepšie udržiavať dlhšie prestávky medzi koncepciami.

Najlepšie sexuálne polohy.

1. Doggy-štýl.

Žena stojí na všetkých štyroch a muž do nej vstupuje zozadu. V takejto polohe je krčok maternice pre spermie dostupnejší, čo zvyšuje pravdepodobnosť počatia dvojičiek.

2. V stoji.

Táto poloha je podobná predošlej, pretože muž vstupuje zozadu a vniknutie je tak hlbšie.

3. Misionárska.

Klasická poloha, kde je muž navrchu, pri ktorej sa spermie najľahšie dostanú k vajíčkam. Práve táto poloha sa považuje za najlepšiu na počatie dvojčiat.

4. Lyžičky.

A ešte jedna poloha s vniknutím zozadu, pri ktorej sa spermie hneď dostanú do maternite.

Umelé oplodnenie.

1. Oplodnenie in vitro (IVF).

The Filipino Network

20–40% žien, ktoré podstúpia IVF, rodia dvojčatá, ale závisí to od počtu embryí v maternici. Pri IVF je zvýšená pravdepodobnosť pôrodu jednovaječných dvojčiat.

2. Vnútromaternicové oplodnenie.

Táto procedúra spočíva v inseminácii maternice injekciou. Aby sa zvýšila pravdepodobnosť počatia dvojčiat, skombinujte tento zákrok spolu s užívaním liekov proti neplodnosti.

Doplnky stravy.

1. Kyselina listová.

Je známe, že kyselina listová a multivitamíny upevňujú zdravie plodu, ale jedna z austrálskych štúdií ukazuje, že kyselina listová ako doplnok stravy tiež zvyšuje pravdepodobnosť koncepcie dvojčiat.

2. Gonadotropín.

Táto látka prispieva k zdraviu a zrelosti vajíčok. Okrem toho tiež stimuluje ich produkciu.

3. Progesterón.

The Filipino Network

Progesterón spevňuje sliznicu maternice, a tým zvyšuje pravdepodobnosť počatia dvojčiat. Umožňuje viacerým oplodneným vajíčkam pripevniť sa na stenu maternice a zabezpečuje zdravé tehotetnstvo.

Fytopreparáty na počatie dvojčiat.

1. Olej z prvosienok.

The Filipino Network

Je to populárny nástroj na stimuláciu reprodukčnej funkcie: pomáha produkovať cervikálny hlien v pohlavných orgánoch. Tento hlien umožňuje spermiám prežiť dlhšie.

2. Sladké drievko.

Táto látka normalizuje menštruačný cyklus a zjednodušuje tak zaznamenávanie si plodných dní. Sladké drievko pomáha kontrolovať hladiny hormónov testosterónu a estrogénu, čím prispieva k procesu počatia.

3. Ľanový olej.

Ľanový olej nielen že normalizuje produkciu hormónov a podporuje pravidelný menštruačný cyklus, ale aj poskytuje rovnováhu progesterónu a estrogénu – hormónov, zodpovedných za plodnosť.

4. Maniok.

The Filipino Network

Maniok obsahuje mnoho fytoestrogénov, ktoré normalizujú úroveň ženských hormónov a zvyšujú tak pravdepodobnosť počať dvojičky stimuláciou ovulácie.

5. Ploštičník strapcovitý.

Ploštičník strapcovitý alebo aj Clopogon nielen že zmierňuje symptómy PMS a menopauzy, ale aj posilňuje maternicové svalstvo. Hoci priamo nezvyšuje pravdepodobnosť koncepcie dvojčiat, stimuluje plodnosť vo všeobecnosti.

6. Vitex posvätný.

Táto rastlina sa používa na liečenie syndrómu polycystických vaječníkov. Môže prispieť k dvojitej ovulácii, zvyšujúc tak pravdepodobnosť počatia dvojičiek.

7. Peruánsky mak.

Tento koreň zvyšuje fertilitu aj u mužov aj u žien. Tým prispieva k šanci počať dvojčatá.

Predtým než začnete prijímať nejaké látky, prekonzultujte to s vaším lekárom!

zdroj pluska.sk      lifter.com.ua

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights