56 ročná žena sa oblieka ako tínedžerka! Svetu odkazuje, aby všetci nosili čo len chcú!

Vo veku 56 rokov sa Lonni Pike preslávila na TikToku vďaka  jej sivým vlasoch a tetovaniam. Pre túto ženu je vek len číslo a štýl je jej vášňou.

Jednou z najúžasnejších zmien, ktorými spoločnosť za posledné roky prešla, je, že to, ako sa identifikujeme, už nie je dané pravidlami. To má veľký vplyv na ľudí, ktorí sa cítili vylúčení z tradičných definícií.

Kategórie ako muž alebo žena, mladý alebo starý, to alebo ono, už nie sú relevantné. Teraz si každý môže definovať svoju identitu, ako chce, bez strachu, že bude umlčaný nejakou autoritou. 

foto: @grayharandtattoos

Neznamená to ale, že neexistujú ľudia, ktorí to považujú za problematické. Podobne neexistujú žiadne obmedzenia týkajúce sa účtov na  sociálnych sieťach, ktoré si títo ľudia môžu vytvoriť.

To je to, čo zistila Lonni Pike, žena vo veku 50 rokov. Stala sa hitom na TikToku, vďaka jej mentalite a viere, že vek je len číslo.

foto: @grayharandtattoos

To, čo Lonni oddeľuje od ostatných žien, je, že akceptuje svoj vek. Čo však neakceptuje, sú definície, ktoré by s tým mali ísť.

Ako naznačuje názov jej účtu TikTok, Lonni má sivé vlasy a tetovania. V jej tele koexistuje starnutie a mladosť.

V jednom zo svojich videí Lonni odpovedala niekomu, kto sa jej spýtal, či nie je príliš stará na to, aby bola oblečená ako dospievajúce dievča. Nielenže túto osobu dokázala bez väčších problémov postaviť na svoje miesto, navyše to urobila vo veľkom štýle.

foto: @grayharandtattoos

 „Na komentáre, ako je tento, veľmi často neodpovedám, pretože mi je po pravde jedno, čo si ľudia myslia. Niektorým ľuďom to však bráni obliekať sa tak, ako chcú. Vkladá to semienko pochybností do ich mysle ako: „Ó môj bože, budú ma ľudia súdiť? Takže na počesť, neviem, obliekam sa ako tínedžer, tu je môj outfit na tento deň. Noste, čo chcete!“

Sebavedomie, ktoré z Lonni vyžaruje, je rovnako dôležité ako jej kombinácia krátkeho trička a Doc Martens.

Pre mnohých ľudí bola majákom nádeje a 1,8 milióna zhliadnutí, ktoré jej video získalo, to dokazuje.

zdroj: upsocl.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “56 ročná žena sa oblieka ako tínedžerka! Svetu odkazuje, aby všetci nosili čo len chcú!”