Ako dnes vyzerá Angelika? Má 83 rokov a vyzerá však stále úžasne. Mala však smutný život…

Nie je snáď nikto, kto by nepoznal nestarnúcu a božskú Angeliku.

Keď sa jej predstaviteľka, Michele Mercier, objavila prvýkrát v tejto úlohe v televízii, spôsobila hotové šialenstvo – ženy chceli byť ako ona a muži by urobili čokoľvek na svete, aby ju mohli mať.

Michele Mercier sa k tejto úlohe nedostala náhodou, už od detstva túžila byť herečkou, a preto z rodného Nice odišla študovať herectvo do Paríža. Jej prvá úloha bola vo filme „Pomsta z hrobu“, ktorý bol natočený v roku 1957.

Nasledoval film „Dajte mi moju šancu“, ktorý bol pre jej hereckú kariéru zlomový.

Kvôli svojmu vzhľadu väčšinou hrala prostitútky alebo bezcitné potvory.

Avšak jej životná rola na ňu ešte len čakala, bola to rola, pre ktorú sa jednoducho narodila. Angelika bola päťdielny seriál, ktorý bol natočený podľa knižnej predlohy manželov Anne a Serge Gollonových.

ZDROJ: LEMONDE.FR

Táto rola ju vystrelila až na vrchol, bola slávna, milovaná a konečne šťastná. Lenže všetko má svoje pre i proti a táto rola si vzala svoju daň. Navždy bola Michele s Angelikou spájaná, preto svoju hereckú kariéru ukončila až príliš skoro, a to vo svojich 34 rokoch.

ZDROJ: FRANCEBLEU.FR

Bohužiaľ ani v osobnom živote sa jej príliš nedarilo. Svojho prvého muža, režiséra Andrého Smaggheho, si vzala v roku 1961, avšak už v roku 1965 sa rozviedli kvôli jeho alkoholizmu, z ktorého sa striedavo liečil. Druhýkrát sa vydala v roku 1970 za známeho automobilového pretekára Clauda Bourillota, avšak ani tento vzťah jej nevyšiel. Claud jedného dňa jednoducho zmizol so všetkými jej šperky a peniazmi.

ZDROJ: LEPARISIEN.FR

Hoci si myslela, že by sa na ňu konečne mohlo usmiať šťastie, ani jej ďalší vzťah nebol výhrou. Stala sa tiež obeťou znásilnenia, ktorého sa mal dopustiť jej herecký kolega Vittorio Gassman.

Ďalším z radov mužov v jej živote bol jej obdivovateľ obchodník Adrien Janča, ktorý zomrel na rakovinu chvíľu pred ich plánovanou svadbou. Kvôli tomu, že za svoj život nenašla pravú lásku a spriaznenú dušu, nemala Michele nikdy deti.

Za to však napísala niekoľko kníh – napríklad „Angelika sa strateným srdcom“ alebo „Ja nie som Angelika“. Ako môžete ale na fotografiách vidieť, jej krása nezostarla ani o rok a jej pôvab pretrváva stále.

A čo na ňu hovoríte vy? Bol to váš obľúbený seriál? Podeľte sa s nami o názor v komentároch nižšie!

ZDROJ: ZIMBIO.COM

zdroj: jenzeny.cz

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako dnes vyzerá Angelika? Má 83 rokov a vyzerá však stále úžasne. Mala však smutný život…”