AKTUALITA: Zomrela speváčka Hana Zagorová. Mala 75 rokov

V sedemdesiatpäť rokoch zomrela speváčka, herečka, textárka a moderátorka Hana Zagorová. Dlhodobo trpela poruchou krvotvorby, ktorou zhoršil prekonaný čovid aj následný postcovidový syndróm. Informáciu priniesol server CNN Prima News, ktorému ju potvrdil speváčkin manažér Luboš Kříž.
Zagorová patrila k najznámejším českým speváčkam. Počas svojej speváckej kariéry sa stala druhou najúspešnejšou držiteľkou ocenenia Zlatý slávik medzi ženami hneď po Lucii Bielej, naspievala bezmála deväťsto piesní a získala množstvo cien.

V poslednej dobe sa stretla so zdravotnými problémami. Predvlani spoločne s manželom Štefanom Marigotom ochoreli na koronavírus a vlani na jeseň si nalomila tri stavce a skončila v nemocnici.

Tento rok na jar kvôli tomu zrušila turné. „Bolavý chrbát v dôsledku prasknutých stavcov ma stále veľmi obmedzuje a musím bohužiaľ rešpektovať odporúčania lekárov a odložiť návrat na pódiá,“ uviedla v marci.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “AKTUALITA: Zomrela speváčka Hana Zagorová. Mala 75 rokov”