Mačky skutočne ochraňujú dom pred zlými duchmi a negatívnou energiou! A tu je dôvod prečo…

Toto je tajomstvo magickej sily mačiek.

Mačky sú na internete populárne hlavne preto, že sú zábavné a očarujúce, ale existuje hlbší dôvod, prečo k týmto roztomilým klbkám pociťujeme náklonnosť, píše Higher Perspective.

Koniec koncov už naši dávni predkovia verili, že mačky nie sú len milé domáce zvieratá, ale aj domáci ochrancovia.

Psy sú efektívne na odradzovanie votrelcov, ale mačky vykonávajú oveľa dôležitejšiu úlohu – ochraňujú dom pred iným druhom nezvaných hostí.

Mačky a negatívna energia.

Higher Perspectives

Spomeňte si na moment, keď ste videli svojho kocúra alebo mačku intenzívne pozerať na zdanlivo prázdny priestor, alebo tráviť až podozrivo dlhý čas na jednom konkrétnom mieste v dome.

Starovekí filozofi verili, že mačky sú citlivé na koncentrovanú negatívnu energiu a snažia sa ochrániť vás aj váš dom od možných zlých duchov a prízrakov.

Je to preto, lebo mačky majú jedinečnú silnú auru, tiež známu ako astrálnu silu, ktorá sa zameriava práve na odstránenie negatívnej energie.

Je možné, že negatívna energia zostala z čias, keď ste vo vašom dome ešte nežili, alebo prišla z vonka.

Mačka slúži ako posledná obranná línia pre vás a vašich blízkych, snaží sa zlého ducha lapiť do svojho mocného energetického poľa a vyhnať ho z domu, hovoria ezoterici.

Nerušte svoju mačku, ak si náhodou všimnete, že cieľavedome chodí po celom dome.

Mačky vedia rozlišovať zámery astrálnych entít, dokážu rozoznať zdroj negatívnej energie a v konečnom dôsledku ho aj zničiť.

Z tejto viery tiež pochádza zvyk, nechať najskôr vôjsť do domu mačku, predtým než prekročíte prah.

Týmto takzvane chceme, aby mačka očistila náš nový domov od zbytkov negatívnej energie, zostávajúcej po predchádzajúcich obyvateľoch.

Spôsoby boja proti negatívnej energii.

Higher Perspectives

Existujú spôsoby, ktorými môžete svojej mačke pomôcť vyhnať zlých duchov z vášho domu.

V prípade,že sa mačka zaujíma o konkrétne miesto v dome, môžete sa tam pomodliť a vykonať očistný rituál podľa vlastného výberu.

Neskôr si to môžete overiť. Bude sa váš huňatý ochranca vracať na to isté miesto, alebo už nie – vtedy sa očistný rituál úspešne vyrovnal s negatívnou energiou.

Ochrana pred kliatbou a urieknutím.

Higher Perspectives

 Mačky dokážu aj toto!

Rovnako ako talizmany a prívesky, ktoré nosili všetky kultúry na celom svete, aby sa uchránili od urieknutia, odporúča sa mať mačku.

Správny spôsob ako „dobíjať“ vašu mačku pozitívnou energiou a silou je použiť ľavú ruku na pohladenie šije a pravú na pohladenie jej chvosta.

To vám umožní udržať si absolútny kontakt s vašou mačkou a využiť jej ochrannú energiu.

Mačky tiež dokážu zaistiť svojho pána.

Ak trpíte vážnym emočným stresom, jednoducho si ľahnite vedľa svojej mačky a hladkajte ju. Niekedy sama mačka príde za vami a sadne si vám na miesta najviac náchylné na choroby.

Ochrana pred geopatogénnymi zónami.

Mačky vám dokážu zabezpečiť energetickú ochranu, aj ak náhodou žijete v geopatogénnej zóne.

Geopatogénne zóny sa tak nazývajú preto, lebo sú to miesta, ktoré negatívne vplývajú na zdravie osoby, ak v nich prebýva dlhšiu dobu.

V takých miesta sa nachádza hustý a stály prúd negatívnej energie.

Špeciality mačiek rôznych farieb.

Všetky mačky dokážu zabezpečiť ochrannú a liečebnú energiu, opísanú vyššie, no existujú určité rozdiely medzi prínosmi, čo mačky môžu svojmu majiteľovi priniesť.

Čierne mačky.

Higher Perspectives

Poskytujú najkompletnejšiu magickú ochranu od okultných síl a prekliatí. Tieto mačky sú najvhodnejšie na zničenie negatívnej energie, ktorá môže vo vašom dome prebývať.

Trojfarebné mačky.

Higher Perspectives

Spájajú v sebe výhody čiernych, bielych a ryšavých mačiek a poskytujú vášmu domovu významnú ochranu od všemožného nemateriálneho zla. Tieto trojfarebné mačky sa často spájajú so šťastím a prosperitou.

Sivé mačky.

Higher Perspectives

Majú utišujúci účinok a prinášajú radosť a lásku do života svojho pána. Pokojná energia stelesnená v týchto mačkách sa často spája so šťastím a blahobytom.

Farebné siamské mačky.

Higher Perspectives

Sú to jedny z najhravejších plemien mačiek a svojmu majiteľovi prinášajú slávu a úspech.

Dvojfarebné mačky.

Higher Perspectives

Prinášajú so sebou energiu, ktorá vám dáva rozum a zdravý úsudok.

Korytnačie mačky.

Higher Perspectives

Tieto mačky vládnu čistou energiou a darom jasnovidectva.

Zlatisté/ryšavé mačky.

Higher Perspectives

Často ich spájajú s pradávnou múdrosťou kvôli vysokému postaveniu v starovekých chrámoch. Predstavujú tiež slnečnú energiu a milosť.

Pruhované mačky.

Higher Perspectives

Zlepšujú náladu, očisťujú energiu v dome a vytvárajú atmosféru na vtipy a zábavu.

Nezávisle od toho, akú mačku si vyberiete (alebo už máte), môžete si byť istý tým, že vám poskytne neviditeľnú ochranu svojej mocnej aury a citlivosť na prítomnosť zlých duchov.

A akú mačku máte vy? Máte podobné skúsenosti s nadprirodzenými javmi?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mačky skutočne ochraňujú dom pred zlými duchmi a negatívnou energiou! A tu je dôvod prečo…”