Matka opustila svojho 8- ročného syna a nechala pri ňom odkaz, KTORÝ POBÚRIL KAŽDÉHO

Matka z Pelalawanu v Indonézii už nezvládala svojho neposlušného syna, a tak ho nechala na čerpacej stanici.

Vedľa neho položila odkaz so slovami: „Dieťa, odpusť mi.

Som nútená nechať ťa na ulici, pretože už nechcem vidieť ako trpíš kvôli tvojej neplechu, každý deň spôsobuješ problémy.

Odpusť mi, dieťa. Dobre sa o seba staraj.“

foto: facebook

Zmäteného chlapca si všimli miestni obyvatelia na čerpacej stanici. Zavolali políciu a chlapca odviezli do dediny, kým neprišli úrady.

Polícia sa domnieva, že skutočným dôvodom opustenia je týranie, ktoré chlapec musel doma zažívať.

Keď ho našli, mal viditeľné modriny okolo úst a reznú ranu na tvári.

Podľa preloženej správy z Gridstar sa chlapcov otec hneval a bol násilný vždy, keď bol jeho syn bezohľadný a zle sa správal.

V správe sa ďalej uvádza, že opusteniu predchádzal incident, pri ktorom chlapec zbil svojich dvoch mladších bratov.

„Páchateľ prištipol obeti ľavý malíček. Obeť už plakala, ale páchateľ stále štípal malíček a prstenník obete kliešťami,“ povedal podľa Gridstar policajný dôstojník pre styk s verejnosťou Pelalawan Iptu Edy Haryanto.

foto: facebook

Počas trestania svojho syna sa chlapcova matka rozhodla chrániť svojho syna pred otcom tým, že ho opustila. Rodičia boli rozvedení.

Prípad momentálne vyšetruje polícia. „Dnes boli jeho rodičia, rodina, šéf RT/RW a všetky súvisiace strany predvolaní na vyšetrenie políciou Pangkalan Kuras,“ povedal Edy. „Je to preto, aby sa zistilo, či bolo dieťa skutočne opustené a či ho jeho rodičia zneužívali.“

Násilie nikdy nie je riešením.

zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matka opustila svojho 8- ročného syna a nechala pri ňom odkaz, KTORÝ POBÚRIL KAŽDÉHO”