Mladšia ako kedykoľvek predtým: Jennifer Lopez ukazuje krásou v odhaľujúcich plavkách

A fanúšikovia si dokonca pochvaľovali prirodzenosť fotiek. „Je dobré vidieť, že JLo má tiež celulitídu, znamienka a vrásky ako všetci ostatní,“ napísal jeden z komentujúcich.

Hoci kvôli pracovným povinnostiam museli Jennifer Lopez a Ben Affleck ukončiť medové týždne a odlúčiť sa, speváčka, ktorá má ďaleko od smútku za to, že je od manžela na míle vzdialená, žiari šťastím a hrdosťou v manželskom zvúzku. Dokonca až tak, že ukázala snubný prsteň a zďaleka ukázala, aká šťastná je práve teraz.

Nič jej nezoberie úsmev z tváre.

Ani chuť predviesť svoje šťastie a to, aká je skvelá vo svojich 53 rokoch.

V skutočnosti mala na nedávnom fotení oblečené plavky, ktoré ukazovali jej vyrysovanú postavu a zároveň ukazovali, ako mlado vyzerá

Na záberoch, ktoré zverejnil Daily Mail , možno vidieť Jennifer Lopez pózovať v odhaľujúcich žltých plavkách pri fotení v Capri v Taliansku, kde je momentálne na dovolenke so svojimi dvoma deťmi.

JLo, pózujúca v plavkách a šatke na hlave, nasadila svoj najlepší úsmev, keď ukázala svoju vyrysovanú postavu a premrhala zmyselnosť a krásu. 

A dokonca mala na sebe snubný a zásnubný prsteň spolu so zvyškom šperkov, ktoré sprevádzali odhaľujúci pohľad.

Vyzerala celkom pohodlne a uvoľnene. Až tak, že fanúšikovia na sociálnych sieťach chválili jej prirodzenosť.

„Je dobré vidieť, že aj JLo má celulitídu, znamienka a vrásky ako každý“ a „ako je dobré byť vydatá“ a „vyzerá skvele a mlado v jeho veku“ , zneli niektoré z komentárov.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladšia ako kedykoľvek predtým: Jennifer Lopez ukazuje krásou v odhaľujúcich plavkách”