Nemilé prekvapenie od svokry! Po presťahovaní sa k svojmu priateľovi si našla takýto neobyčajný list!

Nasťahovať sa k partnerovi je ťažké rozhodnutie, a je to podstatná skúška v živote mladých ľudí. V tejto fáze môžu zlyhať aj tie najlepšie vzťahy. Kvôli tomu všetkému sa veľa ľudí bojí urobiť tento veľký skok.

Úbohé dievča, ktoré je hlavnou hrdinkou tohto príbehu, dostalo od svojej svokry darček, ktorý ju vôbec nepotešil. Ukázalo sa, že sa práve presťahovala k svojmu priateľovi a jeho matka jej napísala zoznam odporúčaní, ako žiť s jej synom.

„Reklamácie neprijímam“ napísala. Ironický a vtipný zoznam sa stal virálnym na sociálnych sieťach a vyvolal veľa smiechu.

Twitter Danny Espinel

Mladá žena menom Sharon zverejnila vtipné fotky zoznamu odporúčaní. Získala tisíce a tisíce interakcií vrátane retweetov, komentárov a lajkov. „Buď opatrná s ponožkami, šampónom a zubnou kefkou. Používa všetko, čo nájde. Povedz mu, že to vaginálne mydlo je na pohlavné orgány, pretože on ho používa aj na hlavu.“

Každý by sa dal na útek po odporúčaniach tejto matky a sestier, ale mladá dáma to zobrala s veľkým zmyslom pre humor. Aj keď niektorí používatelia zanechali zlé komentáre, pár vie, že to bol len jednoduchý vtip od jeho mamy. 

Twitter Danny Espinel

Tiež jej odporučili, aby ho prinútila kúpiť si v decembri tri kompletné outfity, aby nenosil celý rok to isté.

Napísali tiež, že by mu nemalo byť dovolené pozerať hororové filmy, pretože sa ľahko vyľaká. Na konci zoznamu sa mladej Sharon poďakovali a požehnali a zdôraznili, že reklamácie neprijímajú.

zdroj: upsocl.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nemilé prekvapenie od svokry! Po presťahovaní sa k svojmu priateľovi si našla takýto neobyčajný list!”