Neuveriteľná premena nevesty, ktorej ľudia písali negatívne komenty! Je na nepoznanie!

Keď ruský pár zdieľal fotografie zo svojho špeciálneho dňa na sociálnych sieťach, netušil, čo príde. Fyzický vzhľad nevesty bol totiž pre mnohých na smiech a fotky obleteli celý svet. Onedlho zaplavili internet negatívne komentáre a dvojica sa stala predmetom posmechu a kritiky.

Len málokto z ich blízkych zdieľal gratulácie či stál po ich boku.

foto: boreddaddy

Niektorí dokonca tvrdili, že ženích si ženu bral len preto, lebo bola zrejme bohatá a miloval ju len kvôli peniazom.

Táto nešťastná udalosť sa odohrala asi pred šiestimi rokmi a napriek všetkým tým rokom sa fotografie z času na čas znova objavia. Odozva je však každý raz rovnaká a teda plná nenávisti.

Nedávno na populárne fotky narazil istý reportér  a rozhodol sa zistiť, či je pár stále spolu.

foto: boreddaddy

Výsledok prieskumu je prekvapivý. Sú stále spolu a ľúbia sa ešte viac, ako pred šiestimi rokmi. Čo ho však šokovalo, bola neuveriteľná premena, ktorou žena prešla.

Dnes je veľmi ťažké povedať, že je to tá istá osoba, ktorej sa internet posmieval za to, ako vyzerala. Je úplne na nepoznanie.

Nielenže výrazne schudla, ale zmenila aj účes a spôsob obliekania.

foto: boreddaddy

Koľko ľudí môže povedať, že prešlo takouto drastickou zmenou vo svojom živote? Nie veľa. Dosiahnuť niečo také si vyžaduje naozaj neuveriteľné množstvo oddanosti.

Nikto presne nevie, čo vyvolalo túžbu po zmene. Po zhliadnutí nových fotografií mnohí tvrdia, že to bol tlak zo sociálnych sietí, ktorý prinútil ženu schudnúť, hoci ju jej manžel miloval takú, aká bola.

zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Neuveriteľná premena nevesty, ktorej ľudia písali negatívne komenty! Je na nepoznanie!”