PREMENA: Mala už dosť svojich šedín, obrátila sa na kaderníka a takmer sa nespoznala v zrkadle!

Christopher Hopkins je známejší pod svojim pseudonymom The Makeover Guy, svoju prácu kaderníka si robí skvele a preto niet divu, že pred jeho kaderníctvom stoja rady žien. Sú totiž presvedčené, že jeho ruky dokážu z každej „šedej myšky“ urobiť oslnivú a príťažlivú ženu.

Áno, Carrie Grundhoferová, hlavná hrdinka nášho dnešného článku, sa v žiadnom prípade nedá nazvať škaredou ženou. No 41-ročná kráska s hustými vlasmi mala problémy, ktoré podľa nej by dokázal vyriešiť len sám Christopher!

Šedivé vlasy na korienkoch boli čoraz viac a viac viditeľnejšie. Uvedomila si, že už s nimi nechce bojovať. Chcela si však ponechať prirodzený vzhľad, no nevedela, ako sa so starými vlasmi rozlúčiť bez toho, aby si neublížila.

Po dôkladnom preskúmaní klientky, Hopkins vyslovil svoj verdikt: sú potrebné radikálne kroky. Dal jej návrh, že ju zbaví dlhých vlasov, ktoré podľa neho predstavujú tú starú Carrie. Kaderník jej prisahal, že výsledok jeho práce ju v žiadnom prípade nesklame!

Nie je žiadnym prekvapením, že žena bola počas celej premeny nervózna. Napriek tomu si bola istá, že kaderník s magickými rukami ju nepodvedie. Jej očakávania boli vyslyšané na 100%. keď jej Christopher na konci svojej práce podal do ruky zrkadlo, zalapala po dychu!

Elegantný, odvážny účes ju okamžite omladil. Unavené vlasy sa stali minulosťou a musíte uznať, že je to bez nich lepšie.

 

Ženin manžel bol potešený premenou svojej milovanej. Carrie pripúšťa, že vo svojej novej podobe sa cítili pohodlnejšie a slobodnejšie. No a Christopher sa usmieva, veď sa mu opäť podarilo vytvoriť majstrovské dielo, ktoré žena považuje za malý zázrak.

Názory ľudí na internete sa rôznia, niektorí s výsledkom kaderníka nie sú vôbec spokojní, pretože si myslia, že tento účes žene len zbytočne odobral ženskosť.

Iní obdivujú jeho odvahu a myslia si, že Carrie vyzerá sexy a mladistvo. Tak či onak, najdôležitejšie je, že všetky ženy, ktoré prešli rukami tohto skvelého vlasového mága boli so svojimi účesmi vždy spokojné!

A čo vy? Vložili by ste sa do rúk odborníka a nechali ho rozhodnúť o tom, ako by mal vyzerať váš účes? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku.

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “PREMENA: Mala už dosť svojich šedín, obrátila sa na kaderníka a takmer sa nespoznala v zrkadle!”