S týmto trikom bude vaša mikrovlnná rúra dokonale čistá len za 1 minútu … Bez námahy!

Znečistená mikrovlnná rúra – smútok v kuchyni. Okrem toho, že nevzhľadný pohľad na mikrovlnnú rúru zhoršuje náladu, existujú aj ďalšie problémy – zafarbený povrch, nepríjemná vôňa pri varení alebo ohrievaní jedla. Zvyšky osušených potravín sa ťažko odstraňujú. Ale tento trik zmení všetko! Pokúste sa takto vyčistiť mikrovlnnú rúru a vychutnať si skutočne skvelý výsledok.

Ako vyčistiť mikrovlnku

Budete potrebovať

1 šálku vody

2 pol. lyžice octu

Polovicu citróna

Činnosť

Vložte všetky ingrediencie do misky a dajte ju do mikrovlnky.  

Zohrejte prostriedok na čistenie na 3 minúty, pokiaľ para nezaplní mikrovlnku.

Para vody zmiešanej s octom je vynikajúcim čistiacim prostriedkom. Teraz stačí mikrovlnnú rúru utrieť špongiou – akékoľvek nečistoty môžu ľahko zmiznúť.

ako umývať mikrovlnnú rúru

Citrónová šťava odstráni všetky nepríjemné zápachy, ktoré vládnu v znečistenej mikrovlnnej rúre. Výsledkom je oslepujúca čistota!

ako umývať mikrovlnnú rúru  

Táto nádherná metóda umožňuje veľmi ľahké zvládnutie kontaminovanej mikrovlnnej rúry. Nepotrebujeme drahé chemikálie a neľudské úsilie! Len za pár minút bude mikrovlnná rúra vyzerať elegantne, môžete okamžite urobiť niečo v nej.

Čistota v kuchyni – sľub vynikajúcich jedál a krásne zdobené večere. Zdieľajte úžasné tajomstvo čistých mikrovlnných rúr so svojimi priateľmi!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “S týmto trikom bude vaša mikrovlnná rúra dokonale čistá len za 1 minútu … Bez námahy!”