Tajemstvo harmónie japonskej gejši: Stačí vám len 10 minút denne

Každá žena sníva o strate pár kilogramov. Každý deň sa na internete objavujú stovky metód, techník, diét a komplexných cvičení, no len málokto vie, že všetko pochádza z dávnej minulosti. Dnes vám prezradíme niečo o takejto metóde chudnutia.

Mnohí vieme, že gejše boli považované za model krásy, no nie každý vie, ako sa im darilo udržiavať si harmóniu tela a ducha. V nasledujúcom článku si môžete prečítať o cviku, ktorý vám pomôže schudnúť rýchlo a efektívne. Praktizovala ho aj nejedná gejša…

Všetci sme si mysleli, že proces týkajúci sa straty hmotnosti je len o strave a cvičení. To sú však iba dva elementy z mnohých. Len málo ľudí vie, že schudnúť môžeme aj pomocou správneho dýchania. Navyše, vďaka dychovým cvičeniam môžete zlepšiť svoje zdravie, vyliečiť niektoré ochorenia a priviesť telo do správnej formy.

Nasledujúci cvik sa vykonáva s obyčajnou fľašou. Cvičenie je pomerne jednoduché a nevyžaduje si veľa času. Takže, najprv sa postavte na všetky štyri a medzi zuby si vložte hrdlo prázdnej plastovej fľaše. Toto je vaša začiatočná pozícia, teraz začneme správne dýchať.

упражнения для похудения и подтяжки тела

Je nutné vykonávať pomalé nádychy a výdychy prostredníctvom brušného dýchania. Urobte pomalý nádych cez nos a následne rýchlo vydýchnite do fľaše, pri tom napínajte bránicu a brušné svaly. Ak sú vaše pľúca a srdce v poriadku, môžete sa cez fľašu aj nadýchnuť. Dôležité je pomalé vdychovanie. Vykonajte 15 takýchto výdychov, alebo dýchajte týmto spôsobom po dobu 10-15 minút, bez počítania.

Sledujte svoj stav, v žiadnom prípade sa nepriveďte do štádia, kedy sa vám začne točiť hlava. V prípade, že pociťujete nedostatok vzduchu alebo iný druh nepohodlia, prestaňte s cvičením a vráťte sa k nemu neskôr.

Bránicové dýchanie je užitočné nielen pri chudnutí, hoci sa opakovane preukázalo, že hmotnosť pri pravidelnom tréningu skutočne klesá. Takéto cvičenie okrem iného pomáha zlepšovať krvný obeh, urýchľuje metabolizmus a zvyšuje množstvo živín absorbovaných naším telom. Dýchanie tiež pomáha vyčistiť telo od toxínov nachádzajúcich sa v tukovom tkanive.

Po pravidelných tréningoch budete cítiť, ako sa vaše telo naplňuje energiou, svaly začnú naberať svoje kontúry a centimetre na páse a boky postupne ustupovať. Okrem toho, toto cvičenie pomáha zbaviť sa stresu a chronickej únavy. Má tiež veľmi pozitívny vplyv na stav pokožky, pretože pomáha bunkám naplniť sa kyslíkom. Ďalším bonusom je, že sa vo vlastnom tele začnete cítiť omnoho mladšie, než je váš skutočný vek!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tajemstvo harmónie japonskej gejši: Stačí vám len 10 minút denne”