sobota, 27 júla, 2024

Žena si uchovávala fotografiu svojej záchrankyne neuveriteľných 38 rokov. POTOM SA stalo niečo, čo nečakl nikto

Keď mala Amanda len 3 mesiace, stala sa hrozná tragédia. Jedného dňa rodičia začuli prenikavý krik: ich dcéra, ktorá mala spať, sa zvalila z pohovky a spadla na parný zvlhčovač vzduchu.

Nešťastné dieťa utrpelo popáleniny tretieho stupňa a okamžite ho previezli do nemocnice. Bábätko malo to šťastie, že sa dostalo do rúk veľmi citlivej sestričky. Zamestnankyňa nemocnice sa k nej správala ako k vlastnej a urobila pre ňu všetko, čo sa dalo.

Žiaľ, Amanda po prepustení z nemocnice nemala kontakt na sestričku, ale len dojemné fotky. Dala si sľub, že si ju nájde a osobne jej poďakujte za starostlivosť.

V škole bolo dievča vystavovaná zlému správaniu spolužiakov kvôli poškodenej pokožke. Zakaždým, keď prišla domov, plakalo a zvieralo fotky so sestričkou: Amandinou jedinou útechou boli obrázky z nemocnice.

Keď vyrástla, podstúpil plastickú operáciu, aby skryla svoje jazvy. Zdalo sa, že by na nehodu mohla zabudnúť, no spomienka na starostlivú zdravotnú sestru zostala v jej srdci.

Až o 38 rokov neskôr sa jej podarilo skontaktovať sa s neznámou sestričkou. Volala sa Susan Bergerová a skontaktovali sa pomocou Facebooku.

Dohodli sa, že sa stretnú na tom istom nemocničnom oddelení, kde sa Sue Bergerová kedysi starala o dievčatko s popáleninami. Amanda vzala so sebou plagáty vytvorené z tých istých fotografií. Amanda a Sue nedokázali zadržať slzy, keď sa stretli.

„Presne si pamätám na ten okamih,“ povedala Sue na stretnutí. „Deti po operácii zvyčajne plačú alebo spia, ale Amanda bola veľmi pokojná a dôverovala mi, hoci mala bolesti.“ Kiežby mala každá nemocnica takých citlivých a milujúcich zamestnancov!

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights