Ženu, ktorú odsudzovali lebo jej rodičia sú smetiari, bude obhajovať Thajsko na Miss Universe

Mnohé dievčatá na celom svete snívajú o tom, že budú slávne, a niektoré z nich by sa najradšej videli ako princezné. To bol prípad Anny Sueangam-iam, ktorá napriek tomu, že od malička vždy bojovala za svoje sny, bola vždy odsudzovaná za zamestnanie svojich rodičov.

Anna Sueangam-iam má 23 rokov, pochádza z Thajska a ako mnoho mladých žien v jej veku aj ona pochádza z ťažko pracujúcej rodiny. Hoci je na to dievča nesmierne hrdé, zvyšok ľudí zjavne nie je, pretože o jej rodičoch bolo známe, že pracovali ako smetiari.

Anna má v sebe neuveriteľnú krásu, ktorú už od malička chcela využiť a najlepším spôsobom, ako to urobiť, bolo prihlásenie sa do Miss Universe.

Prihlásila sa do národnej súťaže Thajska, kde sa vyberala zástupkyňa za ich krajinu v Miss Universe. Po príchode si uvedomila, že je tam aj ďalších 28 žien z bohatých rodín, čo jej nepridalo na sebavedomí.

Počas všetkých súťažných mesiacov, napriek tomu, že žena oslňovala svojím talentom a prívetivosťou, ani zďaleka nepatrilo medzi obľúbencov thajskej verejnosti.

Anna sa však rozhodla nechať všetku kritiku tak a pokračovať v boji za to, čo chcela: korunku krásy. Dnes, vďaka vytrvalosti, ju porota súťaže považovala za vhodnú zástupkyňu Thajska v Miss Universe.

Anna bola nielen víťazkou koruny a 27-tisíc dolárov, ale získala si aj rešpekt všetkých fanúšikov súťaže, ktorí ju ponižovali za to, že je dcérou smetiarov.

Žena tak ukázala, že za svoj pôvod sa netreba hanbiť a nezáleží na tom, odkiaľ pochádzate. Nemá to žiaden vplyv na to, čo viete  v živote dosiahnuť.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ženu, ktorú odsudzovali lebo jej rodičia sú smetiari, bude obhajovať Thajsko na Miss Universe”