3-ročné dievčatko spadlo do bazéna. Jej telo našiel otec, ktorý ju oživoval 40 minút.

K takejto dramatickej udalosti došlo v roku 2019. Ruslan a Anastasia organizovali vo svojom dome silvestrovskú párty s oboma svojimi deťmi, priateľmi a rodinou.

Na vysnívaný dom dlho šetrili a tak sa po jeho postavení v ňom chceli tešiť spolu s ich blízkymi. V pivnici sa im dokonca podarilo vybudovať bazén. Nemysleli si však, že začiatok nového roka bude pre nich nočnou morou.

Nič nenasvedčovalo tragédií

Zatiaľčo dospelí chystali jedlo v kuchyni, päťročný Radomir a jeho trojročná sestra sa zabávali so staršou sesternicou.  Zrazu si rodičia uvedomili, že je v miestnosti akosi ticho.  Zvyčajne bolo počuť malú Alesyu – nie však teraz…

vk.com/odanec_alesyaa

Ruslan začal prehľadávať celý dom. Zašiel aj do pivnice. V bazéne uvidel nehybné telo dcérky.

Skočil po ňu a vytiahol ju von. Vtedy sa začala dramatická záchranná akcia. V tej chvíli prišla aj Anastasia, ktorá vidiac, čo robí jej muž, prepadla ju panika. Plakala a nemala sily zavolať záchranku. Urobil to niekto iný. Počas toho Ruslan stále dievčatko oživoval. Nikdy to nerobil, nikto mu to neukázal. Robil iba to, čo videl vo filmoch.
Youtube/Канал Украина

Po 10 minútach sa na mieste objavila sanitka. Lekár nahradil otca a sklonil sa k dievčatku. Po niekoľkých minútach vyhlásil jej smrť.

Nemôžeme robiť nič viac. Vaša dcéra už nežije.

Ruslan padol na zem a žiadal ich aby v oživovaní dcérky pokračovali. Nikto mu však nevyhovel. Posádka záchranky zavolala políciu aby oznámili jej smrť.

Youtube/Канал Украина

Otec sa nevzdal

Bol zúfalý a tvrdohlavý. Kľakol si k dievčatku a pokračoval vyše 40 minút, kým náhle nepocítil slabý pulz. A jej srdce začalo biť!

vk.com/Руслан Оданец

Zdravotníci neverili

Dievča, ktoré už nemalo pulz, ožilo. Previezli ju do nemocnice, kde bola v umelom spánku. Lekári niekoľko dní bojovali o jej život. Rodičia stále verili, že sa ju podarí zachrániť. Ich dieťa bolo na špecializovanej klinike v Moskve.

Youtube/Канал Украина

O dva týždne sa Alesya zobudila

Lekári boli pripravení na to, že dievčatko nebude chodiť ani hovoriť. Ona však všetkých zaskočila. Mala obrovskú chuť žiť a po niekoľkých týždňoch začala pomaly hovoriť. Po niekoľkých mesiacoch začala dokonca pripomínaťAlesyu pred tragédiou!

vk.com/odanec_alesyaa

Nekonečná otcovská láska a vôľa dievčaťa žiť spôsobili, že Alesya žije a dnes je rovnaká ako jej rovesníci.

vk.com/odanec_alesyaaZdroj: webniusy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “3-ročné dievčatko spadlo do bazéna. Jej telo našiel otec, ktorý ju oživoval 40 minút.”