8-ROČNÉ dievčatko bolo pri pôrode svojej sestry. Predtým jej matka prekonala 3 potraty „Nevedela som sa malého dočkať“ Hovorí

Jeden môj známy raz povedal: „Som pripravený priamo sa podieľať na výchove svojho dieťaťa.

Ale pri pôrode nebudem. Pomôžem manželke vziať si všetko potrebné, odnesiem tašku do nemocnice a potom prídem po dieťa.

Výsledkom bolo, že chlap bol prítomný pri pôrode a dokonca s potešením prestrihol pupočnú šnúru…

8-ročná dcéra Američanky Kelsey Davis bola pri pôrode svojich mladších sestier už druhýkrát.

Všetko to začalo, keď mala malá Brooke 3 roky. Potom Kelsey otehotnela druhýkrát a povedala svojej dcére, že sa čoskoro stane staršou sestrou.

Dokonca sa pekne obliekli, išli do parku a odfotili si Brooke, ako drží ceduľu s nápisom: „Čoskoro budem veľká sestra!“

O niekoľko týždňov neskôr Kelsey potratila. Keď sa to Brooke dozvedela, dlho sa nevedela upokojiť. Matka musela svojej dcére povedať, že toto dieťa je pre náš svet príliš vzácne a Boh sa rozhodol, že si ho nechá. Tieto slová jej veľmi pomohli.

Potom Kelsey ešte dvakrát potratila. Dcérke to nepovedala, aby jej opäť nezlomila srdce.

V roku 2015 žena zistila, že je opäť tehotná. Počkala na správnu chvíľu, keď už nemalo zmysel niečo skrývať, a povedala to svojej dcére. Kelsey vysvetlila Brooke, ako sa rodia deti, ako to žena cíti a dievča chcelo zostať s mamou na pôrodnej sále. V januári 2016 sa narodila Ellie a bola tam aj jej staršia sestra Brooke.

O 2 roky neskôr Kelsey opäť zistila, že je tehotná. Znova sa jej mala narodiť dcéra. Tentoraz sa aj Brooke rozhodla zostať s mamou. Dostali nápad, aby Brook prestrihla pupočnú šnúru, no pôrodná asistentka dokonca povedala, že dieťa by mohlo pomôcť jej sestre narodiť sa.

Brooke 36 hodín pomáhala precvičovať mamine nohy, nosila jej vodu a tancovala s ňou v rytme srdca svojej budúcej sestry. Nakoniec, keď prišiel čas, dievča spojilo ruky s rukami svojho otca a ako jedno z prvých videlo svoju sestru Summer.

Keď sa to všetko stalo, Brooke začala plakať. Na otázku mamy, či je všetko v poriadku, dievča odpovedalo, že bábätko je jednoducho krásne a ona nedokáže zadržať slzy radosti.

Brooke neskôr povedala, že si to užila. Myslí si, že teraz sa jej spojenie so sestrami len zvýši. A v budúcnosti sa rozhodlo stať sa pôrodnou asistentkou …

Nie vždy sa narodenie dieťaťa odohráva v takej útulnej, možno až rodinnej atmosfére. Niekedy musia ženy rodiť v extrémnejších podmienkach.

Myslíte si, že je správne, že rodičia dovolili svojej dcére byť pri pôrode svojej sestry?

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “8-ROČNÉ dievčatko bolo pri pôrode svojej sestry. Predtým jej matka prekonala 3 potraty „Nevedela som sa malého dočkať“ Hovorí”