sobota, 27 júla, 2024

Aj sám Hitler sa bál napadnúť túto krajinu… Jej vojenskú zanietenosť by im závidela nejedna krajina. Dokonca sa nachádza aj blízko nás

V nasledujúcich riadkoch Vám predstavíme krajinu, v ktorej je vojsko a obyvateľstvo nerozdeliteľné. Určite si myslíte, že je reč o Amerike, Rusku, Izraelu alebo Severnej Kórei, ale nie je, tak dávajte pozor!

Predstavte si takú krajinu, v ktorej je skoro každý muž aj vojakom, krajina kde od štátu dostaneš zadarmo jednu zbraň, keď dovŕšiš 50 rokov života. V tejto krajine aj odporúčajú aby si si kupoval zbraň, dokonca aj zľavu dostaneš.

Krajina kde za 4 hodiny 650 tisíc vojak mobilizujú a za dva dni armádu z 1,7 miliónov vojakov. Môže sa prirovnať k Amerike kde za tú dobu vedia mobilizovať 1,3 miliónov vojakov.

Táto krajina sa nachádza na takom mieste, kde je veľa hôr a tieto hory sú ako hradby.

V strede hôr sú vytvorené tunely cez ktoré sa dá dostať na všetky body v krajine bez toho aby si vás niekto všimol. Táto krajina s tvrdým vojskom sa nachádza na takom mieste, ktoré by si nikto nepredstavoval, v srdci Európy, Švajčiarsko!

Každý muž žijúci vo Švajčiarsku je povinný dokončiť vojenský výcvik ktorý trvá 3 mesiace.

To je dostatočná doba na to aby sa z mladíka stal zodpovedný muž.

Po vojenskom výcviku každý muž dostane jednu zbraň a vojenskú uniformu, ktoré si potom doma budú strážiť. Periodicky ich volajú naspať na vojenský výcvik aby nezabudli čo sa naučili a aké povinnosti majú.

Jeden 32 ročný muž je 7 krát privolaný naspať do armády a vždy tam trávy 3 týždne. A v priebehu budúcich 10 rokov ešte 3 krát ho znova zavolajú naspať na dobu dvoch týždňov.

A aj v priebehu budúcich 10 ich rokov ešte 1 krát sa musí vrátiť na dobu dvoch týždňov. Keď Švajčiarsky muž dovŕši 51 rokov, tak sa oficiálne stane súčasťou armády a je povinný vrátiť spať štátu zbraň a vojenskú uniformu.

Vojenskú službu nikto nemôže odmietnuť, dokonca ani bankéry a milionári. Vlastne vojenská služba je dobrá príležitosť pre osvojenie užitočných vecí.

Vo Švajčiarsku je vojenský rozpočet 7,2 miliárd dolárov, v ktorom sú zahrnuté 800 pancierovaných tankov a 350 vojenských lietadiel!

Civilné obyvateľstvo je plne ozbrojené. Štatistiky ukazujú, že Švajčiarske obyvateľstvo úplne legálne má 1,5 miliónov polo-automatové zbrane a 2 miliónov strelných zbraní.

V týchto riadkoch sme si vlastne uvedomili, prečo ani Hitler nenapadol túto krajinu!

zdroj:bidista.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights