Dievča sa zamilovalo do chlapca na fotografii. Keď ho uvidela v plnej kráse, skoro omdlela…

Každý sa s osamelosťou vyrovnáva po svojom. Hrdinka tohto článku sa stala samotárkou a keďže sa väčšinu dňa nudila, četovala na sociálnych sieťach, keď narazila na fotku chlapca, ktorý ju očaril.

Dievča neodolalo a okamžite zverejnila jeho fotografiu na svojom Twitteri s popisom: „Kto chce ísť na rande s týmto princom?

Stovky slobodných dievčat sa zhodli na tom, že je mimoriadne pekný. Niektoré dokonca napísali: „Prečo nemôžem nájsť chlapca ako on?“

Najzaujímavejšie však bolo, že ten istý fešák v tom čase čítal komentáre pod svojou fotografiou a pozval dievča, ktoré uverejnilo príspevok, aby išli na rande.

Avšak po tom, čo dievča kliklo na jeho profil, zalapala po dychu. Princ bol síce pekný, no nízky. Okamžite odpovedala: „Nie“ – a zaradila chlapca na čiernu listinu.

Sean je bežný 17-ročný americký školák. Aspoň sa o to snaží. Od ostatných rovesníkov sa odlišuje nízkym vzrastom. Dôvodom je nanizmus.

To však nebráni tomu, aby mohol žil plnohodnotný život: študoval na škole, stretával sa s priateľmi, športoval. Nielenže sa za svoju výšku nehanbí, ale dokonca vtipkuje, keď zverejňuje vtipné fotky, na ktorých je s bratom.

Po tom, čo sa takto objavil na internete, stal sa z neho populárny chlapec. Chytil vlnu a založil si účet na Instagrame, ktorý začalo sledovať niekoľko tisíc ľudí. Mnohých zaujíma, ako vyzerá jeho život.

Určite sa nájdu deti, ktoré sa mu posmievajú pre jeho nízky vzrast, no on neklesá na duchu, a neraz sa chváli svojim nedostatkom, ktorý dokázal premeniť na svoju prednosť.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dievča sa zamilovalo do chlapca na fotografii. Keď ho uvidela v plnej kráse, skoro omdlela…”