„Mala som 30, bola som slobodná, ale s dobrou kariérou.“ Žena rozpráva, ako sa zamilovala do bezdomovca

Prečítajte si príbeh o láske, ktorá vznikla na tom najnezvyčajnejšom mieste…

V roku 2006 prišla švédska spisovateľka Emmy Abrahamson do Amsterdamu navštíviť svojho priateľa. A kým naňho čakala sediac na lavičke, podišiel k nej Vic Kočula.

Žena sa s cudzincom okamžite dala do reči, hoci podľa jeho vzhľadu uhádla, že spí na ulici. „Hneď som vedela, že je to bezdomovec. Mal roztrhané oblečenie a dlhú, špinavú bradu aj vlasy.

„Ale keď sme sa začali baviť, všimla som si, že má tie najkrajšie hnedé oči, aké som kedy videla. Okrem toho ma okamžite rozosmial,“ povedala žena.

Dvojica priznala, že k sebe okamžite pocítili vzájomnú príťažlivosť a dohodli sa, že sa o 5 dní stretnú na rovnakej lavičke.

Muž pochádza z Ameriky a bezdomovcom sa stal v dôsledku neúspešného stopovania po Európe.

„Peniaze mi došli skôr, ako som čakal, ale rozhodol som sa nevrátiť sa domov, kým neuvidím všetko, čo som chcel. Musel som pokračovať v ceste bez peňazí,“ povedal Vic.

Obaja sa opäť stretli na tej lavičke a strávili spolu celý deň. Potom sa Emmy vrátila do Viedne, kde v tom čase žila, a nechala svojmu novému priateľovi telefónne číslo. A zavolal.

„Nebola som si istá, či ho ešte niekedy uvidím, ale celý čas som v to dúfala a myslela som na neho. O tri týždne neskôr zavolal a povedal: „Ahoj. Teraz som vo Viedni. Prišiel ku mne a odvtedy sme spolu,“ povedala Emmy.

Vic, ktorému sa vtedy ledva podarilo zohnať peniaze na letenku do Viedne, dnes pracuje ako strojný inžinier. Jeho manželka trvala na tom, aby získal vzdelanie.

Pár oslávil svadbu na zámku a teraz majú šesťročné dvojičky Desta a Teal. Emmy opísala svoj úžasný milostný príbeh v knihe, ktorú nazvala „Ako sa zamilovať do človeka, ktorý žije pod kríkom.“

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Mala som 30, bola som slobodná, ale s dobrou kariérou.“ Žena rozpráva, ako sa zamilovala do bezdomovca”