Malé dievčatko s autizmom prežívalo v lietadle ťažké chvíle, až kým si k nej nesadol neznámi muž! Jeho perfektná reakcia, vás šokuje!

Malé dievčatko menom Kate s autizmom sa aj so svojou mamou vracali letecky domov z Disneylandu. Hneď ako nastúpili sa ju jej matka rozhodla posadiť na stredné sedadlo aby neotvárala a nezatvárala okno. Bála sa totiž, že by mohla vyrušovať ostatných cestujúcich.

Od začiatku letu sa jej všetci ostatní pasažieri vyhýbali a odmietli si sadnúť na vedľajšie sedadlo.

Teda s výnimkou jedného muža. Bol oblečený v biznis obleku a mal so sebou kufor.

Hneď ako ho Kate uvidela začala ho volať „Ocko“. Jej matka očakávala, že cudzinec bude malé dievčatko ignorovať. Ale namiesto toho urobil niečo úžasné.

This Man Reacted Perfectly To A Little Girl With Autism Calling Him “Daddy” During A Flight

Počas celého letu sa o ňu staral a neúnavne odpovedal na všetky jej otázky. Vďaka tomu malá Kate po prvýkrát absolvovala veľmi úspešný let, bez akýchkoľvek komplikácii. To podnietilo jej mamu, aby cudzincovi napísala list a vyjadrila mu tak vďaku.

„Drahý ‚ocko‘,

Neviem, ako sa voláte, ale Kate vás minulý týždeň volala ‚ocko‘ a vy ste ju nikdy neopravili. Ani ste sa nepohli, pretože ste asi vedeli, že si vás nemýli so svojím vlastným otcom, ale nazvala vás tak, pretože ste pre ňu predstavovali „bezpečnú osobu“. Verte, že ak vás nazvala ockom, má vás naozaj rada.

Kate som posadila na prostredné sedadlo a dobre som vedela, že si vedľa nej sadne niekto cudzí,  Musela som sa rýchlo rozhodnúť a na základe jej posadnutosti otváraním a zatváraním okennej clony som usúdila, že by mohla menej rozptyľovať, keby sedela uprostred. Sledovala som, ako celý basketbalový tím Temple nastupuje do lietadla a premýšľal som, či by jeden z týchto gigantov mohol sedieť vedľa Kate.

Všetci sa presunuli dozadu. Sledovala som nastupovanie mnohých babičiek a dúfal som, že jedna zaujme miesto bedľa nej, ale išli ďalej. Na letmú chvíľu som si myslela, že by sme mohli mať voľné miesto, a potom ste prišili vy. 

Mohli ste sa na sedadle nepohodlne posunúť. Mohli ste ju ignorovať.  Neurobili ste nič z toho. Začali ste sa s Kate rozprávať a kládli ste jej otázky o jej korytnačkách. Nikdy nedokázala skutočne odpovedať na vaše otázky, ale bola vami taká zaujatá, že udržiavala očný kontakt a venovala pozornosť veciam, na ktoré ste sa jej pýtali. „

Mama malej Kate v liste takisto spomína, na jednu z mnohých konverzácii, ktoré prebehli medzi neznámym  mužom a malým dievčatkom. Takisto mužovi poďakovala aj za to, že im dovolil z lietadla vystúpiť, ako prvým a ušetril tak Kate pred inými stresormi.

Na záver matka cudzinca informovala, že Kate sa má dobre a ešte raz sa mu vyjadrila vďaku, za jeho trpezlivosť a ochotu.

zdroj: boreddaddy.com

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Malé dievčatko s autizmom prežívalo v lietadle ťažké chvíle, až kým si k nej nesadol neznámi muž! Jeho perfektná reakcia, vás šokuje!”