Na svadbe v Dubaji sa zjedla nevesta v tvare torty v hodnote milión dolárov. Každý dostal kúsok…

Počas posledných desaťročí dosiahli profesionálni cukrári vo svojom obore nebývalé úspechy.

Vynikajúca torta spestrí každú oslavu, takže na svadbách sa na prípravu tejto pochúťky spravidla minie slušné množstvo. A ak hovoríme o arabskej svadbe, do hry prichádzajú koláče zdobené diamantmi …

Britská umelkyňa Debbie Wingham rada vytvára nezabudnuteľné veci a zážitky.

Bola to práve ona, ktorá vytvorila najdrahšie šaty a topánky na svete, ktorých celkové náklady presahujú 20 miliónov dolárov!

Jedného dňa obyvatelia Dubaja požiadali Debbie, aby vyrobila svadobnú tortu v podobe nevesty. V reakcii na to požiadala o nákup 1000 vajec, 50 kg belgickej čokolády a pustila sa do práce.

Príprava sladkej nevesty trvala 10 hodín. Tortu zdobili šperky a 5000 ručne vyrobených kvetov. Torta bola presne taká vysoká ako žena, ale váži o niečo viac, 100 kg čistej dobroty.

Na všetko sa minulo 1 000 000 dolárov. Myslíte si, že je to najdrahšia torta na svete? V žiadnom prípade! O rok skôr upiekla Debbie dvojmetrový koláč s hmotnosťou 450 kg, ktorý bol ocenený na 75 miliónov dolárov! Po zjedení však z miliónovej torty nezostane nič.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Na svadbe v Dubaji sa zjedla nevesta v tvare torty v hodnote milión dolárov. Každý dostal kúsok…”