Pri hre na dvore deti zistili, že je tam zakopané auto. Nebolo to však len také obyčajné auto…

Dvaja bratia vyrastajúci v Los Angeles v roku 1978 mohli o úplne novom Ferrari iba snívať. Vedeli, že ich rodičia nie sú takí bohatí.

Predstavte si, akí boli prekvapení, keď pri hre na dvore vlastného domu objavili v zemi auto svojich snov! Policajti, ktorých zavolal otec a matka chlapcov, priznali, že také niečo ešte nevideli.

S pomocou strážcov zákona sa auto podarilo rýchlo vyniesťť na povrch. Ukázalo sa, že išlo o Ferrari Dino 246 GTS z roku 1974. Rodina, ktorá v dome bývala, sa tam nedávno presťahovala a nikto z členov domácnosti o tomto poklade nič nevedel.

Auto bolo starostlivo zakopané v starom bazéne. Ľudia, ktorí auto „pochovali“, sa preň určite plánovali vrátiť: karoséria Ferrari bola starostlivo zabalená do látky. Neznámi ľudia sa postarali o to, aby sa do auta nedostala žiadna zemina.

Neskôr sa zistilo, že auto bolo ukradnuté a samotní zločinci boli postavení pred súd skôr, ako mohli auto využiť.

Tým sa však príbeh nešťastného auta nekončí. Dnes patrí Giuseppe Cappalongovi, automechanikovi a milovníkovi starých Ferrari. Po tom, čo sa dozvedel o príbehu auta, ho kompletne vynovil a dokonca si vyrobil špeciálnu poznávaciu značku na pamiatku toho, čo sa kedysi s autom stalo.

„Vždy som mal rád autá tejto série,“ zdieľa svoje dojmy Giuseppe. „Sú rýchle a veľmi obratné. Samozrejme, že Ferrari nebude môcť letieť rýchlosťou 200 míľ za hodinu, ale u takého fešáka to nie je potrebné!“

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Pri hre na dvore deti zistili, že je tam zakopané auto. Nebolo to však len také obyčajné auto…”