Tak veľmi túžila po dieťati, že sa rozhodla pre zvláštnu vec. Jej manžel ju opustil, nemohol to už vydržať …

Rodina Chrisa a Alice Winstonových sa zdala byť veľmi silná. Jedného dňa však žena chcela ďalšie dieťa a všetko sa zmenilo.

Mala už 39 rokov. Porodila päť detí, ktoré mali v tom čase od 12 do 20 rokov. Ale Alice sa opäť chcela stať matkou …Zdravie jej to však už nedovolilo. Žena problém vyriešila po svojom: jednoducho si kúpila bábiku, ktorá sa veľmi podobá na skutočné bábätko.

Alica sa nezastavila pri jednej hračke, hoci stoja veľa. Žena sa najskôr zamilovala do svojho prvého plastového „dieťaťa“ a chcela si kúpiť ďalšie a potom ďalšie…

Chris spočiatku znášal výstrednosti svojej manželky. Myslel si, že je to pre ňu nejaký druh terapie. Žena však stále kupovala a kupovala nové bábiky. Celkovo na ne minula 12 000 libier. Poslednou kvapkou pre muža bolo, že doplnky pre bábiky začali zaberať všetky kúty domu a Alice ich osobne ukladala do postele.

Žena hovorí, že takýto výsledok očakávala. Pochopila, že Chris nebude môcť prijať jej „deti“, no natoľko sa na ne naviazala, že ich nedokázala opustiť.

Teraz má žena 50 bábik! Realistickejšie a drahšie – niektoré majú ďalšie funkcie, ako je pohyb očí alebo tlkot srdca.

Žena vysvetľuje, že bábiky nepovažuje za skutočné, no starostlivosť o ne ju robí šťastnou. Zaujímavý prípad, však?

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tak veľmi túžila po dieťati, že sa rozhodla pre zvláštnu vec. Jej manžel ju opustil, nemohol to už vydržať …”