Tejto matke hneď po pôrode oznámili, že jedno z jej dvojčiat umiera! Potom sa však stalo niečo neuveriteľné!

Matka dvojčiat  nadšením celá bez seba, keď na svete privítala jej  dva uzlíky radosti.

Celý jej život sa mal zmeniť, pretože teraz mala vzácne drahokamy, o ktoré sa musela starať.

Žiaľ, krátko po pôrode ju lekári informovali, že jedno z jej detí sa nevyvíjalo tak, ako malo.

Diagnostikovali mu hydrocefalus, stav charakterizovaný nadmerným hromadením tekutín v dutinách mozgu. Táto porucha môže v najhorších prípadoch viesť až ku smrti.

Napriek ubezpečeniu lekárov, že urobia všetko, čo je v ich silách, aby pomohli bábätko zachrániť, nakoniec tejto mame povedali, aby nabrala sily a povedala svojmu dieťaťu posledné zbohom. 

Vedela, že nemá veľa času, a tak lekárov poprosila aby dvojičky umiestnili do spoločného inkubátora.

Netrvalo dlho a druhé bábätko sa hneď začalo mať lepšie.

Mohlo za to súrodenecké puto? Na to lekári odpoveď nemali. Vedeli však, že stav bábätka sa rapídne zlepšil a po viac ako týždni ho prepustili z nemocnice.

Podľa správ sa tento zázrak stal asi pred tromi rokmi, a hoci dieťa, ktoré je teraz batoľa, má určité zdravotné problémy, vedie celkom normálny a naplnený život.

zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tejto matke hneď po pôrode oznámili, že jedno z jej dvojčiat umiera! Potom sa však stalo niečo neuveriteľné!”