back to top
sobota, 20 apríla, 2024

6 športovkýň, ktoré po rokoch v posilňovni stratili svoju ženskosť

Šport je dobrá vec, ale len vtedy, keď poznáte mieru.

Niektoré ženy sú natoľko posadnuté naberaním svalovej hmoty, že by sa dalo polemizovať, či ich môžeme nazvať predstaviteľkami nežnejšieho pohlavia.

Ony totiž uprednostnili kopu svalov pred elegantnou postavou a šaty a topánky nahradili teplákovou súpravou a teniskami.

Julia Vins (21 rokov)

Už ako 20-ročná si Julia zabezpečila prezývku Svalnatá Barbie. Dievča, ktoré spája ženské črty tváre s obrovskou horou svalov, sa chopilo kulturistiky preto, aby sa utvrdilo v svojich schopnostiach.

https://www.instagram.com/p/Cb8GvvXsSpZ/

Žena popiera užívanie steroidov, ale takýto rýchly nárast svalovej hmoty je možný pri vážnom hormonálnom zlyhaní alebo pri použití takýchto látok. Ľudia na internete žartujú, že make-up na jej tvári váži viac ako závažia, ktoré zdvíha.

Natalya Kuznetsova (26 rokov)

Natalya Kuznetsova otvorene priznáva užívanie steroidov, no v malom množstve a len pred súťažou. Žena prišla k športu, aby si zlepšila zdravie, ale nechala sa uniesť, ako je vidieť na fotografiách.

Majiteľka 48-centimetrového bicepsu vyhrala desiatky súťaží, no najčastejšie vystupuje v kategórii bez dopingovej kontroly.

Anna Kurkurina (51 rokov)

Ako dieťa bola Anna často zosmiešňovaná kvôli jej mohutným ramenám a úzkym bokom. Dievča sa rozhodlo zmeniť postavu cvičením v posilňovni, práve to ju priviedlo k mužskému športu. 51-ročná žena má na konte 10 aktuálnych rekordov v silovom trojboji.

Natalia Ohryzko (42 rokov)

Natalya Ogryzko je niekoľkonásobnou šampiónkou v kulturistike Ruska. Žena si predtým dávala mejkap a vystupovala na pódiu so štýlovým účesom, no postupom času sa rozhodla zahodiť všetko ženské a začala sa strihať nakrátko a nosiť len pánske oblečenie.

Natáliu s krátkymi vlasmi a svalnatým telom skutočne len ťažko prirovnáte k žene. Samozrejme, jej úspechy v športe si zaslúžia rešpekt, ale vzhľad Natálie je prinajmenšom mätúci …

Alexandra Rudenko (27 rokov)

Žene, ktorá sa zaujímala o kulturistiku, sa podarilo vybudovať pôsobivú svalovú hmotu, ale intenzívne cvičenie na nej zanechalo stopy: žena úplne zošedivela. Anastasia je so sebou aj napriek tomu úplne spokojná.

Anna Turaeva (39 rokov)

Do 16 rokov dievča uprednostňovalo šaty a nosilo dlhé vlasy, no po neopätovanej láske sa bezhlavo dala na šport. Teraz sa absolútna šampiónka Eurázie v triatlone netrápi neopätovanou láskou – jednoducho nemá na to čas.

 

 

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights