sobota, 27 júla, 2024

Farebné topánky na podpätku – ako ich nosiť?

Viete, ako nosiť farebné topánky na podpätku? Buďme úprimní – nezáleží na tom, koľko párov farebných lodičiek vlastníte, sú to práve tie čierne, po ktorých siahate najčastejšie. Prirodzene – spárovanie farebných topánok k vášmu vzhľadu si vyžaduje trochu viac premýšľania a úsilia, než zvoliť obuv, ktorá sa hodí ku všetkému. My vám však poradíme, ako využiť aj tie poklady vo vašej skrini, ktoré ste odsunuli na druhú koľaj. 

Všeobecné zásady, ako nosiť farebné lodičky

Tak, ako pri každých topánkach, aj v tomto prípade existujú univerzálne rady, ako farebné lodičky dámske kombinovať. Možno aj na základe nich hneď zistíte, že ich nosenie je v podstate omnoho jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Prvým pravidlom je, že pokiaľ si oblečiete akýkoľvek farebný prvok bez ohľadu na to, či ide o top, nohavice alebo doplnky, vaše topánky môžu byť v akomkoľvek odtieni tejto farby. Pokiaľ si teda zvolíte smaragdovo zelený sveter, pokojne si môžete obuť lodičky v akomkoľvek odtieni zelenej.

Druhým univerzálnym pravidlom je, že čierne, béžové a sivé oblečenie sa hodí ku všetkému. Nebojte sa preto vytvoriť monochromatický outfit, ktorý zvýrazníte farebnými lodičkami. Obzvlášť dobre vyzerá napríklad kombinácia celočierneho outfitu, ktorý oživíte výraznými farebnými topánkami. Tretím pravidlom, ktoré v podstate nadväzuje na to druhé, je, že mochromatickým outfitom nikdy nič nepokazíte. V tomto prípade ale hovoríme o farebnom outfite. Oblečte sa kompletne do zelenej, modrej alebo ružovej – stačí si vziať inšpiráciu od svetových celebrít, ktoré tento trend milujú!

Ako nosiť lodičky v teplých farbách?

V sekcií teplých farieb je najviac známou farbou červená. Červené lodičky sú už v móde ikonou, avšak nie je potrebné obmedzovať sa iba na ich párovanie s bielou, čiernou alebo červenou. Ten, kto povedal, že červenú a zelenú by ste spolu nikdy nemali nosiť, zjavne neexperimentoval s červenou a vojenskou alebo smaragdovou zelenou. Vyskúšajte preto napríklad monochromatický vojensky zelený outift, ktorý majstrovsky zmiernite s vhodným odtieňom červenej.

V súčasnosti sú populárne aj ružové lodičky, ktoré zase vyzerajú skvele so sivou. Táto elegantná a nádherná fúzia plná protikladov je vhodná na ležérne, semi-formálne i formálne príležitosti. Obujte si ružové lodičky k sivým nohaviciam a uvidíte, o čom hovoríme!

Ako nosiť lodičky v studených farbách?

Fialové lodičky sa dobre hodia k jemným kvetinovým vzorom. Za vznik kultu fialovej obuvi vďačíme značke Balenciaga. Pokiaľ vás láka stať sa jeho súčasťou, ale premýšľate, čo by ste s takýmito lodičkami doma robili, máme pre vás dobrú správu – nie je to také zložité, ako si myslíte! Jemné kvetinové šaty alebo sukne a kožené bundy vytvárajú naozaj inšpiratívne párovanie, v ktorom fialové lodičky vyniknú najlepšie. Tak sa nebojte a doprajte si!

 

modrých lodičiek zase stavíte na istotu v prípade kombinácie s džínsovinou. Modrá na modrej – kto by si myslel, že to bude taká skvelá kombinácia? Aj keď s džínsovinou môžete spárovať takmer čokoľvek a stále bude vyzerať dobre, svetlé modré lodičky a džínsy spolu fungujú skutočne nádherne. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek pár farebných lodičiek, na CCC nájdete množstvo dámskych topánok v rôznych farbách, strihoch i výškach podpätku. Stačí si len vybrať tie, ktoré si zamilujete!

 

Zdroj foto 1: Maria Markevich / Shutterstock.com

Zdroj foto 2: vlastné / blog.ccc.eu

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights