Spojte obe dlane a zistite ako smerujú vaše čiary. Napovie to o vás viac, než si myslíte

Spoj dlane a zisti ako vedú čiary na tvojej pravej a ľavej dlani – či tvoria jednu líniu, jedna vedie vyššie alebo nižšie ako druhá.

1. Čiary sú rovné

Ak sa obe čiary na rukách spoja do jednej línie, si vyrovnaný človek. Nemáš takmer žiadne vnútorné konflikty. Máš jasné zásady. Dobro vždy u teba zvíťazí a láska prekoná všetky prekážky. Nerozoberáš všade svoje problémy.

Prijímaš, čo bude a veríš, že na dobré sa všetko obráti.

Tvoje viera v to je nezlomná. To, čomu veríš a ako sa rozhodneš, je nemenné.  Si verná svojim presvedčeniam a vytrvalá v ich realizácií.

Bez ohľadu na to, či sa oddáš rodine, kariére, či rozvíjaš svoju duchovnú stránku alebo uskutočňuješ svoje koníčky, vyberáš si to, čo v danom momente a v danej etape života potrebuješ.

Vo svojich plánoch nikdy nie si egoista.

Vždy prihliadaš aj na potreby iných. Máš hlboký cit pre spravodlivosť a nikomu nechceš krivdiť. Zdá sa, že niekedy je to na škodu. Niekedy naozaj áno, lebo ti chýba asertívnosť a rozhodnosť  povedať zavčasu NIE.

Žila by si si šťastne, ak by ti život do cesty občas nepriniesol ľudí, ktorí si nevidia ani na špičku nosa. Ťahajú ťa nadol a dezorientujú. Našťastie sa ti vždy podarí pozbierať, otriasť sa a nájsť správny smer.

2. Pravá čiara je vyššie od ľavej

Vo svojom živote môžeš pociťovať nerovnováhu. Čím je čiara pravej ruky vyššie, tým menej rovnováhy máš. Vyššia pravá čiara označuje prioritu rodiny a domácnosti. Často si v štádiu, kedy ostatné oblasti života zanedbávaš.

Môžeš pociťovať potrebu väčšej slobody, osobného rozvoja, či túžbu po pracovných úspechoch.  Rodina bude pre teba vždy najpodstatnejšia, i keď budeš cítiť prázdno v iných oblastiach života, nájdeš však útechu v tom najdôležitejšom pre teba – v rodinných hodnotách.

Ak sú čiary od seba ďaleko, čakajú ťa náročné chvíle.

Budú ťa zmietať vnútorné konflikty a  snaha vyplniť medzery, ktoré sú prázdne, ťa bude trápiť viac, než ocenenie toho, čo v živote máš.

Ak sú ale čiary blízko, a čiara na pravej ruke je iba o trošku vyššie než ľavá čiara, podarí sa ti nájsť šťastie a spokojnosť.

3. Ľavá čiara je vyššie od pravej

Toto postavenie čiar označuje nerovnováhu v rôznych sférach života. Každý človek hľadá balanc a keď sa mu ho nedarí dosiahnuť, cíti nespokojnosť a nedostatok.

Ak máš takéto postavenie čiar aj ty, hľadáš  cestu akou nájsť vo svojom živote rovnováhu. Ťažko pracuješ na dosiahnutie snov a úspechov, všetko pre pocit spokojnosti.

Dosahuješ úspechy, kariérny postup a zarábaš peniaze. Práca je tvoja priorita.

Nakoniec sa ale stane zdrojom tvojej frustrácie, pretože kariéra ti nezaistí spokojnosť v každej sfére života.

Musíš na to pamätať a myslieť aj na to ako si zaistiť teplo domova, mať milujúcu rodinu, priateľov, napĺňať duchovné potreby a iné potreby, ktoré neuspokojí žiaden pracovný úspech.

Zdroj:webniusy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Spojte obe dlane a zistite ako smerujú vaše čiary. Napovie to o vás viac, než si myslíte”