„Štíhla žena sa nemôže zamilovať do tučného muža,“! Mladá žena čelí kritike kvôli voľbe jej nastávajúceho!

Sienna Keera zanechala svoj život v Austrálii, aby odišla žiť s hercom Georgeom Keywoodom do Spojeného kráľovstva.

Zatiaľ čo ona média uisťuje, že je „mužom jej snov“, používatelia sociálnych sietí ju napadli, a označili za zlatokopku. „Štíhla žena sa nemôže zamilovať do tučného muža,“ hovoria jej neprajníci.

Keyword je v Spojenom kráľovstve známy svojou úlohou v sitcome BBC Three People Just Do Nothing a má pred sebou sľubnú televíznu kariéru. To je dôvod, prečo Sienna opustila svoju rodnú Austráliu, a odišla do Spojeného kráľovstva.

Sienna Keera

Avšak potom ako pár zverejnil podrobnosti vzťahu, čelia neprestajnej kritike.  Siennu nazývajú „falošnou, nechutnou zlatokopkou“, ktorá nemôže byť do Georgea naozaj zamilovaná.

 „Len aby sme si to vyjasnili, vždy mala rada tučných chlapov,“ povedal George vo videu. Za svoj vzhľad sa rozhodne nehanbí a často chodí bez trička. 

„Nenávisť sa k nám nedostane. Milujeme sa a nič to nezmení. Naším cieľom je povzbudiť ľudí, aby prijali samých seba takých, akí sú. Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporujú a posielajú nám pozitívne správy.”

Sienna Keera

Popri kritike, ktorej pár čelil, však dostal aj dobré správy:

Koho zaujíma, ako vyzeráte. Milujete sa a zdá sa, že máte šťastnú zdravú rodinu.“

Vzťah Sienny a Georga demonštruje akceptovanie všetkých typov tela a ukazuje, že je čas zbaviť sa staromódneho názoru, že „atraktívni sú iba štíhli ľudia.“

zdroj: upsocl.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Štíhla žena sa nemôže zamilovať do tučného muža,“! Mladá žena čelí kritike kvôli voľbe jej nastávajúceho!”