Vtip Dňa: Chlapec prichytí svoju mamu s milencom

Muž odíde do práce a žena si privedie domov milenca. Jej malý syn príde neočakávane domov, uvidí milenca s matkou a tak sa schová do skrine a sleduje. V tom príde domov aj manžel.

Žena vyskočí a bez toho, aby si všimla v skrini svojho syna ukryje tam svojho milenca. V tom sa chlapček ozve: – Je tu tma, čo? Muž odpovie: – To teda je. Chlapček: – Mám pri sebe baseballovú loptičku. Muž: – To je fakt super. Chlapček: – Nechceš ho kúpiť? Muž: – Nie díky! Chlapček: – Vonku je môj otec.

Muž: – Tak za koľko? Chlapček: – 250 eur. Za pár dní sa situácia opakuje. Chlapček: – Je tu tma, čo? Muž: –

To teda je. Chlapček: – Mám tu baseballovú rukavicu. Muž, ktorý už vie o čo ide sa pýta: – Tak za koľko? Chlapček: – 750 eur. Pár dní na to otec hovorí svojmu synovi: – Zober si svoju baseballovú rukavicu, poď von a zachytáme si.

Chlapček na to: – Nemôžem, predal som loptičku aj rukavicu. Otec udivene: – A za koľko si to predal? Chlapček: – Za 1000 eur. Otec: – To je príšerné, ako môžeš takto okrádať svojich kamarátov.

To je mnohonásobne viac, ako to stojí. Pôjdeš do kostola a vyspovedáš sa! Keď prídu do kostola, strčí otec svojho syna do spovednice a zavrie dvere. Chlapček: – Je tu tma, čo? Kňaz: – Ani tu mi nedáš pokoj!!!!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Chlapec prichytí svoju mamu s milencom”