sobota, 27 júla, 2024

ŽENA pozvala do svojho domu bezdomovca. Vďaka nej dostal novú šancu na život A TOTO SA STALO

Natalie Hopkins si pamätá, že v ten deň snežilo. 41-ročná matka troch detí sa zamestnala v kuchyni, kde z času na čas prehodila pár viet aj so svojou sestrou.

Natalie, ktorá pozrela von oknom, sa striasla a priznala, že v takom počasí by psa nevyhodila na ulicu.

Potom jej 15-ročný syn Jack povedal, že jeho priateľ Keiran nedávno stratil svoj domov a bol nútený hľadať útočisko na ulici.

Natalie, dojatá slovami svojho syna, ho požiadala, aby okamžite zavolal chlapca k ním domov.

Ako sa neskôr ukázalo, 24-ročný Keiran Kildey bol skutočne bezdomovec. Bratia mladého muža odišli do práce a matka bola nútená urýchlene sa presťahovať do Írska.

Keiran sa nestihol zorientovať a zostal sám, bez domova a obživy.

Chlapík najprv býval v stane a keď sa ochladilo, presťahoval sa do starého železničného vagóna, kde sa prevážal dobytok.

V čase, keď sa stretol s Natalie, bol Keiran desať mesiacov bez domova. Väčšina Keiranových priateľov o jeho nešťastí nič nevedela a on sám sa hanbil o tom hovoriť.

Hoci sa predtým stále snažil udržať si svoj bývalý imidž, hľadal si prácu na čiastočný úväzok a pravidelne chodil na skúšky so skupinou, v ktorej hral, ​​teraz chcel len ležať v posteli. Natalie okamžite pochopila, že tento chlapec s bledou tvárou a upriameným pohľadom potrebuje pomoc!

Po tom, čo niečo zjedol, ho žena poslala spať do hosťovskej izby a ona prediskutovala so sestrou a synom plán ďalšieho postupu. Ženy sa spočiatku báli, že sa z neho, podobne ako z mnohých iných bezdomovcov, stane alkoholik alebo narkoman. Našťastie nemal zlé návyky a potreboval len pomoc.

Natalie zavolala svojim priateľom, ktorí túto správu odovzdali ďalej. Nečakala, že toľko cudzích ľudí bude chcieť chlapcovi pomôcť.

Rýchlo pre neho vytvorili stránku na webe, cez ktorú mu ľudia mohli posielať dary. Kým si nedokáže zabezpečiť vlastnú strechu nad hlavou, bude bývať u Hopkinovcov.

Sám Keiran je každému nekonečne vďačný za pomoc.

Mladý muž spomína: prvá noc v Natalinom dome, na skutočnej posteli sa mu zdala ako zázrak. Teraz má Keiran nielen peniaze, nové oblečenie a jedlo, ale aj prácu.

Keď sa miestna krčma dozvedela o situácii, ponúkla chlapcovi miesto hudobníka.

Dnes Keiran úprimne priznáva: bez pomoci Natalie by čoskoro úplne stratil srdce. Život chudobných je ťažký a plný útrap, nie nadarmo väčšina z nich uteká z reality pomocou alkoholu a drog.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights