sobota, 27 júla, 2024

Chuck Norris sa vzdal celej svojej kariéry, aby sa staral o svoju chorú manželku

Herec Chuck Norris, ktorý je považovaný za jedného z najvýznamnejších bojových umelcov, sa v priebehu rokov teší obrovskej popularite.

Vďaka svojej úspešnej kariére sa stal synonymom sily a prilákal milióny fanúšikov z celého sveta.

Je držiteľom čiernych pásov v Tang Soo Do, brazílskom jiu jitsu a džude a je zakladateľom disciplíny Chun Kuk Do, amerického hybridného štýlu bojového umenia založeného na tradičných štýloch Taekwondo, ako je Tang Soo Do/Moo Duk Kwan Taekwondo.

Okrem toho je aj otcom piatich detí, ktoré má s manželkou Genou O’Kelley, bývalou modelkou, televíznou moderátorkou a herečkou, s ktorou sú spolu už viac ako 22 rokov.

Rovnako ako Chuck, aj Gina bola predtým vydatá a z tohto manželstva vzišli dve deti.

Nedávno sa herec podelil o ich spoločnú fotografiu zo svadby, pod ktorú napísal: „Pred 22 rokmi som sa stal najšťastnejším mužom na svete, keď sme sa s Genou vzali.

Všetko najlepšie k výročiu moja krásna žena! Neexistujú slová, ktoré by opísali moju lásku a uznanie voči tebe. Ďakujem, že si sa rozhodla so mnou zdieľať svoj život. Chválim Boha za každý deň, čo sme spolu.“

Chuck a Gina majú spolu dve deti, Danielle a Dakotu, a ich manželstvo je dokonalým obrazom, pokiaľ ide o lásku, ktorú majú jeden k druhému.

Približne pred desiatimi rokmi sa však ich životy obrátili hore nohami, keď Gina začala mať zdravotné problémy. Podľa páru to všetko začalo, keď Gena v roku 2013 išiel na rutinné vyšetrenie magnetickou rezonanciou a dostala injekciu s kontrastnou látkou, ktorá je štandardným postupom.

V tom istom momente začala pociťovať triašku a pálenie po celom tele.

Jej stav bolo ťažké diagnostikovať, pretože samotní lekári netušili, čo mohlo spôsobiť ten hrozný pocit pálenia.

Ako čas plynul, jej stav sa len zhoršoval. Bolesť sa jej rozšírila do rebier a začala pociťovať problémy s dýchaním, svalovú slabosť a bolesti kĺbov.

Keďže lekári ju nedokázali diagnostikovať a správne liečiť, Gina vzala veci do vlastných rúk a dôkladne preskúmala svoje symptómy. Nakoniec ju to priviedlo k otrave látkou, ktorá sa nachádzala v kontrastnej látke, presnejšie išlo o gadolínum.

Po liečení sa začala cítiť o niečo lepšie, ale cesta k úplnému uzdraveniu je ešte veľmi vzdialená.

„V priebehu niekoľkých hodín po vpichu som mala pocit, že celé moje telo je v plameňoch – akoby ním prešla kyselina. Pálenie bolo spočiatku ojedinelé, ale stále sa šírilo…

Päť mesiacov som len ležala v posteli na infúzii a musel som mať nepretržitú ošetrovateľskú starostlivosť.

Chuck spal vedľa mňa na gauči a nikdy neodišiel. Modlila som sa, aby som sa dožila výchovy svojich detí,“ vysvetlila. Chuck dokonca opustil svoju filmovú kariéru, aby sa o ňu mohol postarať.

„Vzdal som sa filmovej kariéry, aby som sa mohol sústrediť na Genu, celý môj život je teraz o tom, aby som ju udržal nažive,“ povedal Chuck.

Od začiatku Gena a Chuck verejne zažalovali 11 zdravotníckych spoločností v snahe dosiahnuť spravodlivosť. Ostáva teda dúfať, že tento prípad dotiahnu do úspešného konca a jeho manželka sa čoskoro úplne zotaví.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights