sobota, 27 júla, 2024

Čo je predzvesťou nevery? Nikdy neprehliadnite tieto signály!

Riziko krízy alebo nevery je v každom vzťahu. Dokonca sa vyskytujú aj v tých naoko najšťastnejších vzťahoch, ktoré všetci považujú za ideálne. Často prekvapia aj dotyčných, ktorých sa bezprostredne týkajú.

Všetko sa zdá byť dokonalé a zrazu zistíte, že milovaný partner, ktorému bezhranične dôverujete, má už mesiace pomer s kolegyňou.

Lámete si hlavu nad tým, ako ste si to nemohli všimnúť.  Oboznámte sa preto so signálmi, ktoré vám napovedia, že niečo vo vzťahu nefunguje.

Módne oblečenie, módne doplnky, či nezvyčajná vizuálna premena 

Ak partner predtým nevenoval toľkú pozornosť svojmu vzhľadu ako teraz, a nepamätáme si dobu, kedy si naposledy hodiny vyberal parfum či oblečenie, je čas zbystriť pozornosť. Takáto metamorfóza sa nedeje zvyčajne bezdôvodne.

Ťažko vysvetliteľné výdavky 

Ďalším znepokojujúcim signálom sú nevysvetliteľné výdavky. Nie je jednoduché na ne prísť, pokiaľ nemáte spoločný účet. Možno si váš partner s vysokým príjmom zrazu nemôže dovoliť veci, ktoré preň boli vtedy samozrejmosťou.  Ak neprepadol hazardu či inej závislosti, je pravdepodobné, že míňa na darčeky či výjazdy so svojou milenkou.

Večný nedostatok času a nehy 

Ak je váš partner čoraz častejšie mimo domu, netrávi s vami toľko času ako doteraz a nejaví o vás záujem, to neveští nič dobré.  Vymýšľa si tisíce výhovoriek aby s vami nikde nemusel ísť. Ak je nedostatok času sprevádzaný aj nedostatkom nehy, je možné sa nazdávať, že sa objavil v jeho živote niekto iný.

Telefón najlepším priateľom 

Ďalším signálom je prílišná zaujatosť telefónom. Ak ho váš partner po príchode zvyčajne odložil do kúta a teraz sa od neho neodlepí ani na sekundu, dokonca je podráždený, ak mu na neho pozriete, dôvodom takejto zmeny môže byť komunikácia s inou ženou.

Zdroj: papilot.pl

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights