Emotívny manželský sľub nevesty dojal všetkých k slzám: „A sľubujem, že budem pre teba tou najlepšou nevlastnou mamou.“

Jedným z najzvláštnejších momentov na svadbách je čítanie sľubov. V tej chvíli si nevesta a ženích venujú emotívne slová a sľuby, ktorými si prejavujú vzájomnú lásku.

Samozrejme, každá nevesta a ženích majú svoj vlastný špecifický štýl čítania svojich sľubov.

Pred nedávno bol takýto emotívny sobáš, v ktorom nevesta zahrnula svojho nevlastného syna do svojho svadobného sľubu, čo chlapca, ženícha a všetkých prítomných veľmi rozcítilo.

30-ročná Vanessa chcela, aby sa cítil súčasťou tohto výnimočného momentu. Svoj prejav začala venovať priamo deväťročnému synovi svojho manžela Craiga Lyncha Henrymu.

„Viem, že som tam nebola v deň, keď si prišiel na svet.

Nebola som pri tvojich prvých krokoch ani pri tvojich prvých slovách, ale sľubujem, že budem pri mnohých ďalších tvojich prvenstvách,“ čítala Vanessa.

Henry aj jeho otec Craig začali od dojatia plakať, pretože tieto slová nečakali od Vanessy, ktorá má pocit, že jej nevlastný syn je ako jej biologický syn.

Nevesta pokračovala vo svojom príhovore a dodala:

„Sľubujem, že ťa budem milovať, ako keby si bol môj vlastný, sľubujem, že budem tou najlepšou manželkou tvojho otca a sľubujem, že budem pre teba tou najlepšou nevlastnou mamou, akou môžem byť.“

Podľa Vanessy sa vždy chcela priblížiť k Henrymu, aby si nemyslel, že „bude len ženou, ktorú si berie jeho otec“, a tak sa rozhodla zahrnúť ho do svojho prejavu. Bola však opatrná, pretože je hanblivý a pred ľuďmi je nervózny.

Obaja sa stretli, keď boli študentmi na Augsburg College, a niekoľko mesiacov po ich prvom rande Craig predstavil Vanesse svojho syna Henryho. Odvtedy plánoval každý krok vo vzťahu, aby sa 9-ročné dieťa necítilo odmietnuté.

Aj preto sa tiež rozhodla prejsť uličkou v kostole s Craigom a Henrym, aby ukázala, že sú skutočná rodina. „To, že s niekým nezdieľate krv, neznamená, že nemôžete byť rodinou. Všetko pochádza z lásky, ktorú k človeku prechovávate,“ uzavrela.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Emotívny manželský sľub nevesty dojal všetkých k slzám: „A sľubujem, že budem pre teba tou najlepšou nevlastnou mamou.“”