Fotograf nechcel urobiť snímku celej jej postavy. Ona však trvala na tom, aby to urobil…

Do svojich 9 rokov bola Jessica Quinn bežným dievčaťom. Strašná choroba jej ale navždy zmenila život. Na pravej nohe sa jej vytvoril osteosarkóm, inými slovami – rakovina kostí.

Kvôli zastaveniu ochorenia bola nútená nechať si amputovať nohu…

Po 14-hodinovom chirurgickom zákroku prestala nosiť sukne či šortky a všetkými možnými spôsobmi v podobe dlhých šiat a nohavíc sa snažila skryť svoju protézu.

„Úprimne, bez svojej druhej nohy sa cítim strašne zraniteľne,“ povedala Jessica.

Keď dovŕšila 24 rokov, rozhodla sa urobiť niečo neočakávane. Odfotografovala si svoju pravú nohu bez protézy a fotografiu uverejnila na verejnom profile. Týmto chcela vyjadriť, že už viac nemôže unikať sama pred sebou.

Používatelia sociálnej siete po zhliadnutí jej fotografii ju zaplavili búrlivým ováciami: niektorí jej profil zasypali inšpirujúcimi radami, iní jej poďakovali za to, že sa naučila mať sa rada taká aká je a prijať svoje telo.

Ľudia často hovoria o negatívnych stránkach sociálnych sietí, no mne v skutočnosti pomohli dospieť. Nič iné nedokáže pomôcť mojej duši a nájsť v sebe stratenú vieru, ako hrejivé komentáre a podpora ostatných.“

Jessice sa tak podarilo dosiahnuť svoj cieľ. Najskôr sa však musela zmieriť so svojím stavom a opäť sa mať rada takou, akou je. Okrem toho sa jej podarilo inšpirovať tisícky ľudí, ktorí sa nenávidia kvôli svojim nedostatkom či iným chybám na tele.Niekedy sa za nás osud rozhodne sám a my nijako nedokážeme ovplyvniť situáciu, v akej sa ocitneme.

Skôr či neskôr ale prídeme na to, že najdôležitejšie je, aby sme boli schopní zvyknúť si na nové podmienky, ktoré sa dokážu zmeniť mihnutím oka, a pokračovali v tom, čo sme si zaumienili. Potom zistíme, že život je naozaj krásny!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Fotograf nechcel urobiť snímku celej jej postavy. Ona však trvala na tom, aby to urobil…”