Hľadala na zoznamke bohatého muža. List, ktorý dostala od bankára, vyrazil všetkým dych

Táto dievčina hľadala bohatého muža na rôznych zoznamkách na internete. Toto napísala:

„Nebudem klamať, prečo som tu. V tomto roku budem mať 25 rokov. Som veľmi atraktívna. S dobrým vkusom a zmyslom pre štýl. Chcem sa vydať za muža, ktorý zarába 500 tisíc a viac dolárov ročne.

Možno si myslíte, že som chamtivá. Ale nie som. Nie je tomu tak.  Aby ste pochopili: každý kto v New Yorku zarobí milión dolárov, je považovaný za reprezentatívneho pre stredné vrstvy. A ja nechcem byť chudobná.

Moje podmienky nie sú také neuskutočniteľné.  Nachádza sa na týchto stránkach niekto, kto zarába ročne 500 tisíc dolárov? Alebo ste už všetci ženatí? A ešte otázočka: Čo musím urobiť, aby som sa mohla vydať za takého bohatého muža, ako si ty?“

Všetci, s ktorými som sa predtým stretávala, zarábali okolo 250 tisíc za rok. Takže toto je pre mňa strop. Môžete odpovedať na niekoľko otázok, ktoré ma zaujímajú? Napríklad:

 

  • Kde sa vy – bohatí muži – najčastejšie zdržiavate? (Prosím napíšte obľúbené bary, reštaurácie, telocvične, najlepšie s adresami)
  • Na aký vek u muža sa mám najlepšie zamerať:
  • Prečo väčšina žien boháčov sú také škaredé?
  • Ako viete, ktorá žena sa môže stať vašou manželkou a ktorá milenkou? Má záujem o rolu manželky, rola milenky ma nezaujíma.

 

Čakám nedočkavo na vašu odpoveď.

Vaša Krásavica.“

 

Generálny riaditeľ jednej z najväčších bánk v USA jej odpovedal takto:

 

„Milá Krásavica,

 

Čo sa snažíte urobiť – výmenný obchod „krásy“ za „peniaze. T.j. subjekt A ponúka krásu a subjekt B zaplatí za to. Nevidno v tom žiadny problém.

Najväčším problémom je to, že vaša krása po čase bude slabnúť a moje peniaze bez jasných dôvodov budú stratené. V budúcnosti sa môj kapitál možno rozmnoží, ale vaša krása nie.

Z ekonomického hľadiska, to môžeme povedať takto: Moje náklady porastú, ale vaše budú padať.

Predstavte si, že toto je akt trhu. Tak ako každé obchodovanie na Wall Street má svoju pozíciu.

Každý muž, zarábajúc 500 tisíc dolárov ročne, nemôže byť hlupák. Takže, rovnako ako ja, sa môžu s vami stretávať, ale nikdy si vás nezoberú za manželku. Moja rada pre vás: zrušte toto hľadanie. Je lepšie hľadať spôsoby ako zbohatnúť a zarobiť veľa peňazí za rok. Potom možno budete mať šancu uloviť si nejakého bohatého hlupáka.

Dúfam, že moja odpoveď bude pre vás užitočná.“
Ale veď je to pravda. Skutočná krása nie je pestrofarebný obal, ale to čo sa skrýva hlboko vo vnútri. To, čo nikdy nezoslabne – ani zajtra, ani za 50 rokov.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Hľadala na zoznamke bohatého muža. List, ktorý dostala od bankára, vyrazil všetkým dych”