Jennifer Aniston otvára svoju 13. komnatu po rokoch neustálych klebiet o jej tehotenstve. „Toto odkazujem každej žene, ktorá neche mať deti…“

Hviezda Priateľov, 53-ročná Jennifer Aniston sa konečne rozrozprávala množstvách klebiet ohľadom jej tehotenstva, ktoré sa v priebehu rokov šírili, ako aj o tlaku verejnosti stať sa mamou.

Čo si však fanúšikovia neuvedomili, je fakt, že herečka sa neraz snažila o splodenie dieťatka, no nepomohlo ani umelé oplodnenie.  

„Snažila som sa otehotnieť,“ prezradila Jennifer. „Bola to pre mňa náročná cesta za počatím.“

Povedala, že v snahe stať sa matkou vyskúšala všetky možné spôsoby a nič z toho, žiaľ, nefungovalo – jej situáciu neuľahčovali ani rôzne niekoľkoročné špekulácie.

„Bolo to naozaj ťažké. Prechádzala som IVF, pila som čínske čaje, na aké si len spomeniete. Dala som do toho všetko,“ dodala.

Herečka nakoniec vysvetlila, že by „dala čokoľvek“, aby to vyšlo, ale akceptovala, že jej „loď už odplávala“.

Keďže plodnosť ženy v priebehu času klesá, Aniston si želá, aby si nechala zmraziť vajíčka, keď bola mladšia, pretože vďaka tomu mohlo byť všetko inak.

„Dala by som čokoľvek, keby mi vtedy niekto povedal: ‚Zmraz si vajíčka. Urob si láskavosť.'“ Človek však na to akosi nemyslel, takže som tu. Loď odplávala,“ povedala.

„Nič neľutujem,“ povedala. „Vlastne teraz cítim trochu úľavy, pretože už to nie je o tom či „Môžem mať deti. Už na to nemusím myslieť.“

Samotná herečka odmieta, že by za jej rozvodom s hercom Bradom Pittom stál práve tento problém, hoci sa už šuškalo kadečo. Tvrdí, že to boli obyčajné klamstvá. Dnes už o tom môže otvorene hovoriť, pretože nemá čo skrývať a tak vyvrátila špekulácie aj z tejto oblasti.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Jennifer Aniston otvára svoju 13. komnatu po rokoch neustálych klebiet o jej tehotenstve. „Toto odkazujem každej žene, ktorá neche mať deti…“”