Kate Middleton opäť zažiarila! Prepracovaným doplnkom mnohým vyrazila dych!

Princezná z Walesu sa na jednej z najpodstatnejších události kráľovskej rodiny pripojila ku Kamile. Počas Remembrance  Day si jednoduchým doplnkom uctila padnutých vojakov.

Táto ceremónia sa koná každý rok počas druhého novembrového týždňa a ide o deň, ktorým si ľudia uctievajú vojakov, ktorí kedysi bojovali za Spojené Kráľovstvo a Commonwealth.

Bohoslužby sa, samozrejme, zúčastnila aj Kate, kde spoločne s princom Williamom a kráľom Karol položili pred oltár veniec. Hneď potom nasledovali dve minúty ticha.

gettyimages

Symbolom slávnosti je práve mak, ktorí viacerí členovia kráľovskej rodiny zakomponovali do svojich odevov a doplnkov. Kráľovná Alžbeta bola známa tým, že nosila až päť makov, pričom mali symbolizovať armádu, námorníctvo, letectvo, civilnú obranu a ženy.

Len pred niekoľkými dňami bola Kate spozorovaná, ako malému chlapčekovi menom Akkem v  Colham Manor Children’s Center  milo vysvetľovala, čo symbol maku reprezentuje.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa The Waleses💖 (@katemiddleton_uk)

Samir Hussein/WireImage

„Vieš, na čo to je? Je to na pripomenutie si všetkých vojakov, ktorí zomreli vo vojne,“ povedala mu a mak mu nechala na pamiatku.

Kate si na slávnostnú udalosť obliekla čierny komplet doplnený viacerými šperkami typickými pre kráľovnú Alžbetu.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kate Middleton opäť zažiarila! Prepracovaným doplnkom mnohým vyrazila dych!”