sobota, 27 júla, 2024

Kedy je lepšie otehotnieť na základe znamenia zverokruhu? Toto je odpoveď

Túžba mať dieťa prichádza v mnohých prípadoch nečakane. Zobudíte sa a uvedomíte si, že ste pripravená stať sa matkou. Len túžba však nestačí. Existuje mnoho ďalších rovnako dôležitých faktorov. Vytúžené dieťa by malo byť obklopené nielen láskou, ale aj pozornosťou a starostlivosťou.

V súčasnej dobe je narodenie dieťaťa po tridsiatke považované za normu.

Niekedy je to dokonca výhodou, pretože už presne viete, čo od života chcete.

Väčšina ľudí v tomto veku sa už dokáže usadiť a dosiahnuť niektoré zo svojich životných cieľov. Ak si už pár všetko dobre zvážil a je pripravený mať deti, je potrebné si premyslieť každú maličkosť.

woman in white lace sleeveless dress standing beside brown wooden cribUnsplash

Najdôležitejšie je samozrejme mať svoj vlastný domov a priestor pre dieťa. Veľkú úlohu zohrávajú aj peniaze. Ako však určiť načasovanie? Aký dátum počatia by ste si mali zvoliť? Ak vám na tomto záleží, odporúčame vám pozrieť si rady od astrológov. Možno vám hviezdy povedia najlepší čas na počatie dieťaťa.

Najlepšie dátumy pre počatie na základe zverokruhu

Baran (21. marca – 20. apríla)

Starostlivo premyslený plán bude vždy pevným základom v živote Barana. Je pre nich dôležité, aby mali všetko pripravené a dokončené načas. Najlepšie je, aby sa tieto zodpovedné ženy stali matkami od 25. júna do 15. júla, alebo od 25. októbra do 15. novembra.

Býk (21. apríla – 21. mája)

Tvrdohlavosť, tvrdohlavosť a znova tvrdohlavosť. Prečo to nevyužiť na niečo dobré? Napríklad na počatie svojho dieťaťa v určitý deň. A tento deň by sa mal zvoliť v intervale medzi 25. novembrom a 15. decembrom alebo medzi 25. marcom a 15. aprílom.

pregnant near doorUnsplash

Blíženci (22. mája – 21. júna)

Blíženci dokážu prirodzene a s ľahkosťou komunikovať so svojimi deťmi. Najúspešnejšie termíny na počatie: 25. august – 15. september a 25. apríl – 15. máj.

Rak (22. júna – 22. júla)

V rámci materstva, musia ženy narodené v tomto znamení brať ohľad aj na svoje blaho. Unavená a vyčerpaná matka taktiež potrebuje lásku a starostlivosť. Zatiaľ si môžete oddýchnuť výberom termínu počatia: 25. júl – 15. august alebo 25. marec – 15. apríl.

Lev (23. júla – 21. augusta)

Ženy v znamení Leva zvládnu kombináciu materstva a práce. Po pôrode sa rýchlo zotavia a v krátkom čase sa vedia pustiť aj do pracovných záležitostí. Vhodné dni na počatie sú od 25. júna do 15. júla.

woman holding her belly while wearing blue knit sweaterUnsplash

Panna (22. augusta – 23. septembra)

Zodpovednosť a pozornosť sú nevyhnutné vlastnosti každej mladej matky. Rovnako zodpovedne môžete pristupovať k výberu dátumu. Najlepšie je napríklad obdobie od 25. januára do 15. februára.

Váhy (24. september – 23. október)

Trpezlivosť je medzi prvými pozitívnymi vlastnosťami tohto konkrétneho znamenia. Pomaly môžete začať premýšľať nad výberom vhodného dátumu: 25. september – 15. október alebo 25. máj – 15. jún.

Škorpión (24. októbra – 22. novembra)

Rozhodnutie mať dieťa nebolo pre toto znamenie ľahké. Potom je však ešte potrebné zaujať zodpovedný prístup pri výbere dátumu. Koniec zimy (25. februára – 15. marca) bude pre Škorpiónov dobrým obdobím.

Strelec (23. novembra – 22. decembra)

Optimistická žena narodená v tomto znamení sa materstvu nevyhýba. Mala by ale trochu spomaliť a vybrať si krásny dátum na počatie! Snáď bude obdobie od 25. decembra do 15. januára podľa vašich predstáv.

woman holding cup of coffeeUnsplash

Kozorožec (23. decembra – 20. januára)

Práca je pre toto znamenie veľmi dôležitá. Preto stojí za to, vážne sa zamyslieť nad časom, kedy bude kombinácia kariéry a materstva najlepším rozhodnutím. Môžu pomôcť tieto dátumy: 25. október – 15. november.

Vodnár (21. januára – 19. februára)

Vodnári, majú občas ťažkosti s tým, aby sa prezentovali ako dospeli a nesprávali sa infantilne. Verte alebo nie, ale aj pre nich príde obdobie pripravenosti – napríklad dátum medzi 25. marcom a 15. aprílom.

Ryby (20. februára – 20. marca)

Citlivé Ryby sa pri vážnych rozhodnutiach často riadia svojou intuíciou. Veríme, že sa k vám prihovorí aj v týchto intervaloch: 25. mája – 15. júna alebo 25. septembra – 15. októbra.

Tak či onak, nechajte svoje vytúžené dieťa prísť na svet presne vtedy, keď ste na to skutočne pripravení. Prajeme všetkým mladým matkám príjemné a čo najľahšie materstvo!

 

Zdroj: takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights