Lekársky prípad, ktorý nemá obdoby. Žena priviedla na svet dieťa, ktorému nebilo srdce. Nakoniec však všetko bolo inak!

Stať sa rodičmi je to, o čom sníva veľa párov, takže keď zistia radostnú správu, tešia sa na novú kapitolu vo svojom živote.

Jocelyn a Ignacio Robertsonovci, pár zo Severnej Ameriky, sa mali po prvýkrát stať rodičmi. Jocelyn otehotnela krátko po uzatvorení manželstva.

Tehotenstvo prebiehalo dobre a každý ultrazvuk ukázal, že sa bábätko vyvíja tak, ako má. Ale potom, len pár dní predtým, ako mala žena rodiť, všimla si, že krváca.

Zavolala manželovi a požiadala ho, aby sa čo najskôr vrátil domov.

Rýchlo ju odviezol do nemocnice, no tam sa dozvedeli šokujúce správy. Tlkot srdca dieťaťa nebolo počuť. Keďže nemohli uveriť tomu, čo počuli, požiadali o názor iného lekára, ale výsledok bol rovnaký. Bábätko zomrelo v brušku v deviatom mesiaci tehotenstva.

Jocelyn bola následne nútená podstúpiť cisársky rez.

Bola zničená a len ťažko prijímala realitu.

Potom sa však stalo niečo výnimočné. Niečo, čo lekári nazvali zázrakom.

Keď bolo dieťa vonku, počuli, že dýcha. V priebehu niekoľkých minút bol ich synček prevezený na novorodeneckú jednotku intenzívnej starostlivosti, kde sa jeho dýchanie a tep začali postupne zlepšovať.

Keď ho prvýkrát držali v náručí, hrdí rodičia povedali: „Vtedy sme si to uvedomili. Je zázrak, že je tu Noah, a ja budem navždy vďačná.“

Len o niekoľko dní neskôr si ho mama a otec mohli konečne vziať domov.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Lekársky prípad, ktorý nemá obdoby. Žena priviedla na svet dieťa, ktorému nebilo srdce. Nakoniec však všetko bolo inak!”