Mladý muž sa zamiloval do striptérky s trpasličím vzrastom a ignoruje kritiku: „Robí ma to šťastným.“

Láska často prichádza neočakane a medzi ľudí, o ktorých by sme to nikdy nepovedali. Jasno v tom mal aj mladý muž Blake, ktorý ako 19-ročný chodí s 32-ročnou ženou Sassee Cassee.

Tá okrem toho, že je oveľa staršia, má trpasličí vzrast a pracuje ako striptérka.

 Ako sama hovorí, napriek tomu, že má niečo cez 68 centimetrov, je na platforme OnlyFans veľmi známa, pretože veľa mužov hľadá ženy nízkeho vzrastu. V detstve jej diagnostikovali hyperpláziu chrupaviek a vlasov, čo jej bránilo v normálnom vývoji kostí.

 Nič z toho jej však v živote neprekážalo, práve naopak, vďaka internetu zarába slušné peniaze na uspokojovaní iných mužov.

Ide o to, že niektorí ľudia zvyčajne kvôli tomu obťažujú jej priateľa, ale jemu je to jedno a zostáva vo vzťahu, pretože je zamilovaný do svojej malej partnerky. Hovorí, že to s ňou myslí vážne a vidí v nej ženu, s ktorou chce stráviť zvyšok života.

To isté platí aj pre Sassee. Nebojí sa hovoriť o svojej výške a rada by mala stabilný vzťah s Blakeom.

„Keď som sa s ním prvýkrát začal rozprávať, bola som vo Vegas a Blake sa ma spýtal, čo robím.  Povedala som, že som najmenšia striptérka na svete. Blake povedal: ‚Och, skvelé. To je zábavné.‘ Zdá sa, že Blakeovi je to jedno a záleží mu na mne.“

Pravdou je, že ju chce podporovať vo všetkom, či už v povolaní striptérky, alebo v práci na OnlyFans. Vie, že je to jej zdroj príjmu a neprekáža mu to. Je zamilovaný a rešpektovanie jej životného štýlu je to, čo vie najlepšie. Preto sú spolu ako pár takí šťastní.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladý muž sa zamiloval do striptérky s trpasličím vzrastom a ignoruje kritiku: „Robí ma to šťastným.“”