sobota, 27 júla, 2024

Otec hrdina bez váhania vošiel do horiaceho autobusu a zachránil svoje deti: „Bolo to ako pozerať sa priamo do pekla.“

Jedna vec je istá, rodičia by položili svoj vlastný život, len aby zachránili životy svojich detí.

Vo chvíľach, keď si okolnosti vyžadujú okamžité rozhodnutie, urobia všetko pre to, aby sa ubezpečili, že ich ratolesti vyviaznu zo situácie bez ujmy.

V takejto situácii sa ocitol bývalý spravodajský dôstojník amerického letectva Kyle Copeland. S rodinou sa stal obeťou výbuchu, keď boli vo svojom obytnom autobuse.

K incidentu došlo v noci 26. decembra, keď bol Copeland (33) so svojou manželkou Whitney a ich štyrmi deťmi. Dve deti boli na svojich poschodových posteliach, zatiaľ čo ďalšie dve sa hrali v prednej časti vozidla. Rodičia boli vonku so psom a na druhý deň pripravovali všetko na odchod.

Emree cítila, že ohrievač vydáva zvláštny zvuk a povedala svojim rodičom. Len čo im to povedala, autobus vzbĺkol.

Prvou reakciou otca bolo, že vošiel do horiaceho autobusu, aby dostal von svoje deti, ktoré skončili s popáleninami tretieho stupňa.

Našťastie kabát, ktorý mal Kyle na sebe, bol odolný voči ohňu a podarilo sa mu ochrániť jeho životne dôležité orgány, no zvyšok jeho tela bol vážne popálený.

Našťastie, ďalšia dcéra Kade stihla vyskočiť z auta cez okno skôr, ako sa k nej dostali plamene.

Pepper utrpela popáleniny na 52 % tela a vyžiadala si 32 operácií, zatiaľ čo Krew sa zotavuje z popálenín rúk, a tváre. Ich ďalší dvaja synovia sú bez zranení.

Pre otca to bolo ako „pozerať sa priamo do pekla“, keď riskoval vstup do horiaceho autobusu.

„Sledovať, ako moje deti fyzicky trpia, je to najťažšie, čo som kedy zažil. Hlboká bolesť srdca, ale rozhodli sme sa túto skúšku plne prijať a prevziať zodpovednosť za našu skúsenosť so životom,“ povedal Kyle.

Vďaka Kyleovej rýchlej reakcii boli jeho deti zachránené, pretože len minútu po tom, čo ich zachránil z plameňov, autobus vybuchol. „Navždy budem vďačný, že Kyle prišiel do autobusu ako prvý.

Kyle povedal, že prebehol cez plamene, aby utiekol do zadnej časti autobusu, a videl, ako Pepper a Krew stáli v zadnej časti autobusu medzi lôžkami,“ rozprávala Whitney.

„Hovorí, že vedel, že ich musí dostať von, aj keby mal pri tom zomrieť. Kyle chytil Krewinta do náručia. Potom sa otočil k Pepper, ktorá bola v šoku,“ dodala.

Matka tiež utrpela nejaké zranenia na rukách, keď uhasila plamene z tela svojej dcéry a pomáhala Kyleovi pri záchrane. „Do 1 minúty po tom, čo Kyle vystúpil z autobusu, došlo k prvému výbuchu. Ak by Kyle váhal, dopadlo by to inak. Len viem, že výsledok by bol oveľa horší,“ uviedol.

„Ďakujeme Bohu, že žijeme. Povedala som Kyleovi, že s deťmi budú mať rovnaké zranenia.

Deti tak budú mať rodiča, ktorý sa s nimi dokáže spojiť a vcítiť sa do nich. Som tiež vďačná, že naše deti nemusia kráčať cestou uzdravenia samé,“ povedala matka.

Teraz im už zostáva len vyliečiť všetko, čo sa dá a navzájom sa podporovať.

„Sme preživší, nie obete. Som vďačný za svoju manželku, ktorá je ochotná a schopná prevziať na seba obrovský stres a zodpovednosť a zároveň je schopná vychovávať a milovať svoju rodinu s gráciou,“ povedal Kyle.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights