sobota, 27 júla, 2024

„Urobila som to, čo by urobila každá matka“: Žena dobodala suseda, ktorý zneužíval jej syna. Neváhala ani minútu

To, čo sa stalo Sarah Sands a jej rodine, je niečo, čo by nikto nikdy nechcel zažiť.

Jej utrpenie začalo v roku 2014 po tom, čo sa dozvedela o zázname o zneužívaní svojho suseda menom Michael Pleasted.

„Urobila som to, čo by urobila každá matka,“ priznala sa po prepustení z väzenia, kde si odpykávala trest za napadnutie a zabitie muža, ktorý týral jej syna.

Fotografia zobrazuje Sandsovú v čase jej priznania viny.

Úrady odhalili, že starší muž mal 24 odsúdení za sexuálne trestné činy. Dokonca si zmenil meno, aby sa vyhol odhaleniu, aby mohol pokračovať v zneužívaní.

„Nikdy som nesnívala, že budem toho schopná. Nie som na to hrdá, ale aspoň viem, že nikomu inému nemôže ublížiť. Nie som zlý človek, ale viem, že som urobila zlú vec. Nikdy som to nepoprela a bola som potrestaná. Už by som nikdy nezabila. Nie som vrahyňa. Ale neľutujem, čo som urobila. Bola som mama, ktorá zúfalo chcela chrániť svoje deti,“ hovorí Sarah.

Začiatkom roka 2014 sa matka piatich detí dozvedela, že jej sused sexuálne zneužil jej syna Bradleyho. V tom čase starší muž oslovil 12-ročného chlapca, aby mu ponúkol prácu v obchode, kde bol dobrovoľníkom.

Chodila na úrady, políciu, no nikto ju nepočúval.

Sarah a Bradley si mysleli, že je to pre neho dobrý spôsob, ako zarobiť peniaze, začať pracovať a nikto nemal dôvod nedôverovať „Mickovi“.

Postupne, ako sa žena priznala, chlapec o prácu stratil záujem. V priebehu niekoľkých dní sa Sarah dozvedela, že starší muž bol obvinený zo sexuálneho zneužívania dvoch detí, ktoré poznala. Bradley v tom čase poprel, že by bol zneužívaný.

Onedlho sa jej syn zrútil a priznal, že bol zneužívaný.

Polícia o všetkom vedela, no aj tak nechala Micka ísť domov a slobodne pokračovať vo svojich prečinoch. Sarah vzala spravodlivosť do vlastných rúk.

„Našla som ho, ako si vytrháva vlasy, hojdá sa, trasie sa a plače. Stále opakoval: ‚Mal som ti to povedať skôr – to mu mohlo zabrániť dostať tých mladších chlapcov‘. Bol napadnutý v obchode a jeho dome.

Vypila som dve fľaše vína, vrátila som sa do svojho starého bytu a kľakla som si na zem v ruke s fotkami detí a rozplakala som sa. Predtým som nedokázala plakať – Bradley bol vždy nablízku. Premohla ma vina, ktorú som cítila, že som ho neochránila. Vtedy som zobrala nôž a išla k Mickovi.

Chcela som ho presvedčiť, aby priznal vinu, aby Bradley nemusel svedčiť. Mick otvoril dvere a uškrnul sa. Bol arogantný a nepredvídateľný. Nepočúval ma. Bola mu zima.

Bol to iný muž ako ten, ktorý bol mojím priateľským susedom. Bodla som ho nožom do prednej časti a on ma chytil. Stratila som kontrolu. Nemohla som dovoliť, aby sa niekto zranil, musela som ochrániť ľudí,“ povedala Sarah.

Kuchynský nôž bol použitý osemkrát.

Sarah neskôr zachytila ​​kamera a na polícii sa k činu so slzami priznala. Bola odsúdená na štyri roky väzenia a keď sa dostala von, povedala, že nič neľutuje a od rodiny sa jej dostalo plnej podpory. Mnohí ľudia sa dokázali vžiť do jej kože. Mnohí by urobili to isté bez toho, aby o tom čo i len premýšľali.

Bradley má teraz 19 rokov a podelil sa o svoje skúsenosti. Navyše pomohol svojej matke napísať knihu s názvom „Strata kontroly“.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights