Vtip Dňa: Moja manželka

Tá moja manželka je fakt nejaká čudná. Možno frigidná alebo čo. Veď posúďte sami. Napríklad včera. Popoludní sme sa obaja vrátili z roboty uťahaní ako kone.

Keďže si uvedomujem význam plnenia manželských povinností pre fungujúci vzťah, rozhodol som sa pristúpiť k svojim úlohám maximálne koncentrovane a zodpovedne.

Kým sa moja polovička venovala svojim koníčkom v domácnosti (varenie, pranie, žehlenie,upratovanie), ja som si napustil vaňu a dal si kúpeľ, aby som načerpal sily na večerné erotické harašenie.

Len čo som dohladka vyholený,navoňaný a oddýchnutý vyšiel z kúpeľne, vystriedala ma v nej manželka,ktorá sa sem prišla zrelaxovať praním. Automatická práča robila všetko za ňu, tak schytila metlu, aby vyzametala balkón.

Ja som ju zatiaľ rozveseľoval svojimi humornými poznámkami o tom, či práve priletela,alebo niekam odlieta. Keď potom moja “striguša” vysávala, už som bol troška suchý, lebo o vysávačoch žiadne vtipné hlášky neviem.

Zato som v tom čase usilovne listoval pánskymi magazínmi s neslušnými obrázkami sporo odetých mužov a žien, aby som nazbieral inšpiráciu na naše večerné “ťuťu muťu”.

Som obetavý a pozorný partner, takže som polovičke pri vysávaní pomohol tým, že sediac vo fotelke som nadvihol nohy, aby mohla povysávať popod mňa. Navyše som taktný, vôbec som nedržkoval, že vysávač hlasno vrčí a ja sa nemôžem sústrediť na vnímanie pikantných obrázkov.

Zahryzol som si do jazyka, veď manželstvo je aj o tolerancii. Keď moja milovaná ženuška utierala prach, ležal som ďalej nepohnuto na gauči, aby som ten prach náhodou svojim pohybom ešte viac nerozvíril. A prosím nerýpte do mňa, že som nepohol ani prstom. Pohol. Kým moja láska utieral prach, z gauča som jej ukazoval ukazovákom, kde všade je špina.

Medzitým práčka doprala a pri vešaní čipkovaného prádielka som drahej skladal komplimenty, ako ma dráždia jej sexi krivky, ak ho má oblečené na sebe. A keď začala v predklone zmývať podlahy, hoci iba vo vyťahaných teplákoch, kochal som sa pohľadom na jej rajcovne vytrčený zadoček. Waaaaw.

Máme trojizbový byt, kým všetko pozmývala, určite si viete predstaviť, ako som bol potom z toľkého obdivného kochania unavený.

Preto som si troška zdriemol a keď som otvoril oči, môj pokladík akurát žehlil obrovskú kopu posteľnej bielizne. Nechcel som jej iniciatívne pomáhať, aby nepovedala, že si niečo žehlím. Poznáte podozrievavé ženy. Radšej som pustil dobrú muzičku, aby jej išla práca od ruky a do rytmu.

Následne som si znova ľahol na gauč a odtiaľ na ňu hádzal zamilované pohľady, posielal vzdušné božteky, aby aj pri skladaní bielizne cítila, že som pozorný, galantný a najmä milujúci manžel. Ďalšími sladkými nezmyslami na jej adresu som už perliť nechcel, lebo by som ju iba zbytočne zdržiaval a nesústredila by sa na robotu.

Presnejšie – na písanie domácich úloh s deťmi. Odišiel som teda do krčmy za kamarátmi, aby som nevyrušoval. Keď som sa po piatich pivkách vrátil domov, uvedomil som si, že aj ona si zaslúži ísť medzi ľudí. Tak som ju poslal na nákup do hypermarketu.

Pešo, nebudem jej dávať auto. Ešte by niekde tresla, prizabila sa a mala výčitky, že ja sa kvôli tomu trápim. Myslím, kvôli rozbitému autu. Keď sa vrátila s plnými igelitkami, sama pochopila, že by bolo dobré navariť niečo pod zub.

To jaká zlatááááá. V kuchyni som sa jej radšej nemotal, ale kým sa zabávala s hrncami a varieškou, troška som si začetoval na nete a od počítača som jej občas zakričal, že ona je mojou najsladšou maškrtkou a že by som ju najradšej natrel čokoládou alebo medom, celú zlízal a zjedol.

Som nenapraviteľný romantik, že? Keď sme sa najedli (medové kura s kokosovou ryžou), odbremenil som ju od umývania hrncov, príborov a tanierov. Veľkoryso som mávol rukou, nech sa vykašle na špinavý riad. Zato, že tak fantasticky navarila, stačí, ak ho umyje zajtra.

Šok prišiel po večeri. Keď som nadržaný vošiel do spálne a logicky očakával, že ma bude v postieľke vítať s rozkročenou náručou. A ona zvädnutá, že nech prepáčim, dnes akosi na sex nemá chuť. No rozumiete tomu?!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Moja manželka”