Známy silák zo seriálu „Hry o tróny“ chodí so ženou, ktorá je o polovicu nižšia ako on

Vek nie je prekážkou v láske, rovnako ako rozdiel vo váhe či výške.

Dvojmetrový a dvestokilogramový herec, uznávaný ako najsilnejší muž planéty, je toho príkladom. Priateľka herca z Hry o tróny je o polovicu menšia ako jej partner!

V uznávanej sérii HBO hrá Hafthor Bjornsson impozantného bojovníka pripraveného robiť tie najohavnejšie činy.

Herec je v skutočnosti a našťastie celkom iný človek.

V jeho srdci bolo miesto pre lásku a tak sa 33-ročný „obor“ zamiloval do drobnučkej Kelsey Hensonovej.

Dvojica sa zoznámila v kanadskej Alberte. Žena požiadala herca, aby sa spolu odfotil, a nakoniec sa dali do reči. Ona je vysoká 157 centimetrov a jej priateľ 206 centimetrov.

Napriek jej malej výške ju nemožno nazvať bezbrannou. Neustále cvičí v posilňovni, nosí tričká s vtipnými sloganmi.

Čo sa týka Bjornssona, o jeho sile svedčia aspoň obrovské rozmery. Na rodnom Islande bol trikrát uznaný za najsilnejšieho muža a v roku 2018 získal prvé miesto v súťaži „Najsilnejší muž planéty“.

Začínal ako basketbalista, no v dôsledku zranenia sa upriamil na silové extrémne športy. K dnešnému dňu sú ukazovatele jeho sily úžasné a na svojom konte má desiatky svetových rekordov.

Napríklad v roku 2015 urobil 5 krokov so 650 kg závažím na pleciach.

Predchádzajúci držiteľ tohto rekordu urobil tri kroky, po ktorých si zlomil chrbát …

Je jasné, že za Hafthorom sa Kelsey cíti ako za kamennou stenou. Fanúšikovia dvojice si nemohli nevšimnúť, že päsť siláka je takmer väčšia ako hlava jeho milovanej! Ľudia majú tiež veľa otázok týkajúcich sa spoločného života dvojice, napríklad ako sa bozkávajú.

Tajomstvo prezradila samotná Kelsey.

Aby sa pobozkala, musí sa Hafthor zohnúť, zatiaľ čo Kelsey stojí na špičkách.

„Niekedy hovorím: „Kašli na to, vezmi ma do náručia,“ uverejnila Kelsey na svojom Instagrame. Dvojica sa zatiaľ zaobíde bez 15-centimetrových opätkov či rebríka.

Fanúšikovia sa opakovane pýtajú na ďalšie otázky, napríklad či Kelsey zje toľko ako Hafthor alebo koľkokrát dokáže muž zdvihnúť svoju priateľku ako činku v polohe na bruchu. Tí najzvedavejší sa zaujímali aj o detaily intímneho života páru, no na túto otázku zatiaľ nikomu neodpovedali.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Známy silák zo seriálu „Hry o tróny“ chodí so ženou, ktorá je o polovicu nižšia ako on”