Aj navonok silné ženy majú často malú a zraniteľnú dušu – TOTO JE DÔVOD

Vnútorne silnú ženu možno okamžite identifikovať v akejkoľvek spoločnosti. Má svoj vlastný názor a vie ho správne použiť.

Prijíma akúkoľvek výzvu, pretože jej vyriešenie jej dáva príležitosť na rast.

Miluje sa a možno to vidieť na jej držaní tela, chôdzi, konverzácii. Podporuje iných ľudí bez strachu, pretože nemá konkurentov, ale len kolegov a spolubojovníkov.

Je tu však jedno “ ale“: za touto silnou „fasádou“ sa skrýva zraniteľná duša, ktorá je len zriedkavo ukázaná a bojí sa zničiť si svoj ťažko vybudovaný imidž. Avšak niekedy je pre ňu dôležitý aj elementárny súcit a porozumenie, pretože silná žena:

  • potrebuje podporu tak, ako všetci ostatní
  • je emocionálne unavená
  • za svoju dobrotu nežiada na oplátku nič, čo by narušilo rovnováhu „dávania“
  • nedáva voľný priebeh svojim emóciám, hromadí bolesť iných vo vnútri
  • je unavená z toho, ako stále počúva aká je silná, sebavedomá, arogantná, aktívna a pod.

A asi najdôležitejšou vecou je, že silné ženy sú vždy unavené z toho, aké sú – je to únavné. Zaslúžia si mať vedľa seba mužov, ktorí chápu, že aj najsilnejšie ženy majú svoje slabé chvíle.

Môžu im poskytnúť silné ruky, ktoré ich budú pevne držať, keď sa cítia zle a chcú sa vyplakať.

Môžu im vytvoriť pohodlie a postarať sa o ne, vytiahnuť ich z tmy a priviesť ich na svetlo, keď nedokážu nájsť cestu von.

Jedným slovom, silné ženy si zaslúžia mužov, ktorí sú o niečo silnejší ako ony, alebo aspoň na tej istej úrovni. No nie každý má to šťastie, že nájde takého partnera, takže tieto ženy budú mať naďalej emocionálne „fasády“, aby neukázali svetu svoju zraniteľnosť.

Stretli ste sa s takýmito ženami alebo sa medzi ne radíte aj vy?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Aj navonok silné ženy majú často malú a zraniteľnú dušu – TOTO JE DÔVOD”