Neuveríte, čo urobila fenka psíka, keď našla malé bábätko. NIEČO PODOBNÉ SME EŠTE NEVIDELI

Nie každý je pripravený mať dieťa a niektorí ľudia robia najhoršie rozhodnutia, keď sa chcú tejto zodpovednosti zbaviť.

Existuje možnosť nechať deti v detskom domove alebo tam, kde môžu byť umiestnené na adopciu, ale niektoré matky radšej opustia svoje deti na ulici, čím ich odsúdia na vysoké riziko smrti.

Nešťastný prípad sa stal v meste Mungeli v indickom Chhattisgarhu, kde sa na poli našlo dievčatko, chránené psou sučkou, ktorá novorodenca privítala vedľa svojej svorky šteniatok.

Bábätko našli miestni obyvatelia, keď ju videli ležať medzi šteniatkami tejto fenky, ktorá sa inštinktívne ujala ochrany pred chladom.

„V Mungeli, Chhattisgarh, rodičia nechali novonarodené dievčatko a nablízku bola psia matka. Chránila ju medzi svojimi šteniatkami aj v noci počas mrazu. Keď dedinčania ráno našli dievča, nebol na nej ani škrabanec!

„Psy sú miliónkrát lepšie ako ľudia. Rozumejú rozdielu medzi nevinnosťou a krutosťou,“ dodal.

Keď susedia počuli dieťa plakať a kričať, rozhodli sa preskúmať, čo sa deje. Previezli ju do neďalekej nemocnice, aby zistili jej stav a začali liečbu

Medzitým polícia pátra po rodičoch zodpovedných za zanedbanie starostlivosti.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Neuveríte, čo urobila fenka psíka, keď našla malé bábätko. NIEČO PODOBNÉ SME EŠTE NEVIDELI”